Ga naar content

wAARDEvol reizen naar Spitsbergen

Waardevolle projecten op Spitsbergen

De natuur op Spitsbergen is zo mooi, ruig en ongerept. Als natuurliefhebber wil je natuurlijk dat dit voor altijd behouden wordt. Wil jij graag wat bijdragen aan de natuur en wildlife ter plekke, dan hebben we inspirerende tips voor een waardevolle reis naar Spitsbergen!

1. wAARDEvolle reis incl. Beach Clean-up van All for Nature Travel

  Ga aan boord van een duurzaam expeditieschip op zoek naar ijsberen langs de kust van Spitsbergen en help mee met een Beach Clean-Up. Ook op de stranden van Spitsbergen spoelt helaas afval uit de oceaan aan. Afval dat gevaarlijk is voor de dieren die verstrikt raken in de visnetten en kunnen sterven als ze het opeten. 

  De schoonmaakactie wordt afgewisseld met natuurexcursies en je trekt er in principe twee keer per dag op uit. Hoe vaak je mee wilt doen aan de beach clean-up bepaal je zelf en soms moet het opruimen gestaakt worden als er ijsberen rondzwerven…. Vertrek 25 juni t/m 2 juli 2024 Bekijk de reis van All for Nature Travel.

  wAARDEvol reizen Spitsbergen
  © All for Nature Travel
  Deel op Pinterest

  All for Nature Travel is een reisorganisatie met hart voor de aarde. Al hun reizen zijn gericht op bescherming van de natuur. In de vorm van duurzaam reizen, bijdragen aan natuurprojecten of initiatieven zoals deze clean-up reis.

  2. Compenseer je vlucht

  Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!