Ga naar content

Wat te doen in Cuba?

Doen op Cuba?

Wat te doen op Cuba? Naast het feit dat Cuba bij uitstek een cultureel trekpleister is, is er qua natuur ook van alles te beleven. Bezoek koffieplantages en bronnen in het Westen, nevelwouden in het centrale Zuiden of reis naar de watervallen in de jungle van Centraal Cuba. Lees meer over de mooiste plekken op Cuba. Leuke activiteiten? Sigaren roken, oldtimers fotograferen en rum drinken. Op het eiland zijn tal van activiteiten te doen, een compleet overzicht van tours vind je op Get your Guide. Zo kun je door de hoofdstad Havana met een fietstaxi worden rondgereden. Liever zelf fietsen? Maak dan een fietstocht van Havana naar Varadero, verken de ronde bergen bij Viñales of fiets door de omgeving van Sierra Maestra, waar je overigens ook uitstekend kunt wandelen en paardrijden. Liever het water in? Op Cuba kan je ook duiken, snorkelen en met dolfijnen zwemmen. Deel ook jouw tips voor leuke excursies en activiteiten in Cuba!

Wat te zien op Cuba?
Naast dat Cuba bij uitstek een culturele trekpleister is, is er qua natuur ook van alles te zien. Bezoek een van de vele koffieplantages en bronnen in het westen, de nevelwouden in het centraal zuiden of ga op reis naar de watervallen in de jungle van Centraal Cuba.

Wat te doen op Cuba?

Op Cuba zijn tal van activiteiten te doen. Zo kun je door de hoofdstad Havana met een fietstaxi worden rondgereden. Liever zelf fietsen? Maak dan een fietstocht van Havana naar Varadero of fiets door de omgeving van Sierra Maestra, waar je overigens ook uitstekend kunt wandelen en paardrijden. Liever het water in? Op Cuba kan je ook perfect duiken of snorkelen en zelfs met dolfijnen zwemmen.

Afbeelding voor Fietsen op Cuba
Een aanrader voor wie op vakantie gaat naar het Caribisch gebied: fietsen op Cuba. Op de fiets kan je het landschap en de steden van Cuba uitstekend...
Feedback geven