Ga naar content

Streken in Guatemala

Welke streken wil je zeker gezien hebben tijdens je rondreis in Guatemala? Dit zijn onze tips voor niet te missen gebieden.

Doen en zien in Guatemala

Van een vulkaanbeklimming tot een boottocht op een meer. Van vogels spotten tot struinen tussen mystieke tempels. Het kan allemaal in dit kleurrijke land. Lees meer over de mooiste plekken in Guatemala en vergelijk het reisaanbod van de verschillende reisorganisaties.

Bezienswaardigheden in Guatemala

Wat zijn de mooiste streken om te bekijken in Guatemala? De highlights in het land zijn zeer divers. Het ene moment sta je bij Maya tempels, dan weer aan zee, aan een meer, in de jungle of aan de voet van een vulkaan. Bekijk wat je echt wil zien tijdens een reis in Guatemala.

Afbeelding voor Meer van Atitlán
Het bekendste meer van Guatemala is een stopje zeker waard. Waarom, dat lees je hier. Paula Bran vertelt je meer over de mooiste plekken bij Lake...
Afbeelding voor Pacaya
Beklimming van de Pacaya vulkaan in Guatemala. Een van de leukste activiteiten in het land. Cindy trok op avontuur en vertelt over deze magische hike.
Afbeelding voor Semuc Champey en Alta Verapaz
Paula Bran van vertelt ons meer over Alta Verapaz, de stad Cobán en de belangrijkste bezienswaardigheid in de natuur, Semuc Champey.
Afbeelding voor Tikal
De indrukwekkende Mayatempels en -ruïnes van Tikal moet je eens in je leven gezien hebben. Reis met ons mee naar de jungle van Guatemala en verwonder...
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!