Ga naar content

Bijzonder overnachten in Nieuw-Zeeland

Als je een reis naar Nieuw-Zeeland maakt, kan je het maar beter goed doen! Een slaapplek die origineel en bijzonder is draagt ontzettend bij aan een onvergetelijke reis. Wij helpen je daarom om de meest unieke accommodaties op zowel het Noordereiland als het Zuidereiland te vinden. 

Unieke overnachtingen in Nieuw-Zeeland

Aan wat voor soort accommodaties moet je dan denken? Werkelijk alles! Luxe tenten op een glamping maar ook wellness huisjes of een leuk boetiekhotel. Uiteraard allemaal midden in de natuur. Wij tippen onze favorieten, maar weet dat je bij Booking.com zelf nog veel meer kan vinden.

1. Glamping in Nieuw-Zeeland

Van een yurt tot een dome en van een bell tent tot een mini-huisje. De mogelijkheden voor glamping zijn in Nieuw-Zeeland onbegrensd. Slapen in een luxe tent is een geweldige ervaring!

2. Lodges in Nieuw-Zeeland

Slapen in een (eco)lodge is een fantastisch idee. Je slaapt in de lodges die wij tippen op schitterende plekken in de natuur, in alle luxe.

3. Boomhutovernachting Nieuw-Zeeland

Slapen tussen de boomtoppen heeft iets bijzonders. Hier word je echt één met de natuur van Nieuw-Zeeland. De tree houses zijn vaak super luxe dus aan comfort geen gebrek. Wat denk je van deze boomhutten in Nieuw-Zeeland?

4. Vakantiehuizen Nieuw-Zeeland

Slapen in een huisje midden in de natuur? Natuurlijk is dat mogelijk in Nieuw-Zeeland. Enkele tips voor chalets en andere vakantiehuisjes:

5. Kleinschalig hotel

Oh zo fijn, slapen in een boetiek hotelletje of ander kleinschalig hotel op een fantastische plek in de natuur. 

6. Bed and Breakfast Nieuw-Zeeland

Een overnachting in een B&B staat garant voor een fijn en persoonlijk verblijf en een warm welkom door de eigenaars. En natuurlijk voor een heerlijk ontbijtje elke ochtend. 

7. Slapen op een vakantieboerderij

Slapen bij de boer in Nieuw-Zeeland? In de boomgaard of tussen de dieren overnachten op een mooie plek in de natuur is een geweldige ervaring. Bij onderstaande vakantieboerderijen kan het.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Manou Kemna
Geschreven door
Manou Kemna
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!