Ga naar content

Ervaringen EuroParcs

Rust, ruimte, luxe en comfort. Dat beschrijft een vakantie bij EuroParcs. De vakantieparken zijn gevestigd op de beste locaties in Nederland vlakbij natuurparken of aan het water en bieden de beste ervaring aan gezinnen met kinderen en stellen. Je kunt kiezen uit diverse luxe en bijzondere accommodaties zoals glamping tenten en chaletjes aan een meer. De parken zijn door heel Nederland gevestigd, van Zeeland tot Friesland en van Noord-Holland tot Limburg. Daarnaast heeft EuroParcs parken in België en op Bonaire.
Ben jij op vakantie geweest in een vakantiepark, deel dan jouw reviews over EuroParcs, of bekijk de beoordelingen en ervaringen van anderen.

Bekijk EuroParcs

door Samuel op geeft een 1.00

Rondleiding bij EuroParcs gehad.
Veel beloftes gemaakt, mooie verhalen, niets van terecht gekomen.
Ernstig vertraagde overdracht van de accommodatie, beschadigingen, incomplete inventaris en beloofde aanpassingen nooit uitgevoerd.
Eigen gebruik rampzalig verlopen, men was niet op de hoogte van het verblijf, de accommodatie was smerig (een vaak gehoord probleem bij Europarcs), en zelf e.e.a. maar opgelost.
EuroParcs neemt massaal parken over en heeft geen benul van hoe het dan verder moet met het contact met de kopers, en hoe je voor huurders een goed verblijf verzorgd.
Wat EuroParcs eraan kan verdienen is leidend vanaf de eerste seconde van het contact.
Stijgende parkkosten en diensten die in de verste verte niet in verhouding staan met wat men levert, of een vieze accommodatie tegen te hoge verblijfkosten.
Of dit nu ten kostte van kopers of gasten gaat is niet relevant voor deze campingmaffia.
Ik raadt een ieder aan op onderzoek te gaan alvorens überhaupt contact te leggen met dit soort bedrijven.
Op de eigens site is men lovend over zichzelf, maar zoek je op consumentenforums of algemene reviewsites dan leer je de ware aard kennen.

Datum van ervaring: 15 juni 2022

door Marco op geeft een 5.00

Mooie vakantieparken

Logo van EuroParcs
2 personen geven EuroParcs een
3.0
Contact Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn
www.europarcs.nl
088 070 80 90

Deel jouw ervaring met EuroParcs

0
Wordt niet getoond op de site

Top 6 meest bekeken advertenties van EuroParcs

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!