Ga naar content

Wat te doen in Baños in Ecuador?

Doen en zien in Baños

Baños is een van de meest bezochte plaatsen in Ecuador, omdat er vanalles te zien en te beleven is. Je kan er deelnemen aan spannende excursies en activiteiten en tot rust komen in gezellige accommodaties. Bekijk meer tips over wat te doen en wat te zien in Baños in Ecuador.

Baños biedt allerlei leuke activiteiten. In het stadje zelf is een bruisend uitgaansleven, met soms een beetje lachwekkende attracties, zoals kleurrijk verlichte karaoke busjes met luidruchtige jongeren die in de weekends door het centrum rijden. Klim naar het uitzichtpunt over de stad. Waaghalzen kunnen het gevaar tarten op de schommel bij Casa del arbol, een canopy tour of een raftexcursie. Gezinnen met kinderen vermaken zich op de Runtun parque tematico kinderboerderij of in het Dinopark.

Natuur rond Baños
Wie van natuur houdt kan in en rond Baños zijn hart ophalen. Fiets of rijdt de watervallen route naar Puyo. Bij Machay kan je een wandeling maken langs 8 watervallen en ook de beroemde Pailon del Diablo mag je niet missen.

Opvangcentrum Amazonedieren

Reis je door tot in Puyo, breng dan zeker een bezoek aan Paseo de los Monos. Dit is een opvangcentrum voor weesdieren en andere dieren uit de Amazone die niet meer zelfstandig kunnen overleven in het wild. Tijdens ons bezoek hebben we een donatie gedaan met inkomsten van deze website en we hopen in de toekomst nog meer van dit soort initiatieven te kunnen steunen.

Afbeelding voor Pailon del Diablo
Een van de mooiste watervallen in Ecuador. Deze moet je gezien hebben. Klim naar de mooiste uitzichtpunten en laat je verbazen over een schitterende...
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!