Ga naar content

Wat te doen in de Ardennen?

In de Ardennen valt er heel wat te doen en te beleven. Voor een natuurliefhebber is het een ideale bestemming voor een weekendje rust of een actieve vakantie.

Wat is er te doen in de Ardennen?

Er zijn tal van wandelroutes en mooie bossen om te hiken, maar je kunt ook kiezen voor een actieve dag in bijvoorbeeld Durbuy. Ook fietsen en mountainbiken is erg leuk. Naast de vele activiteiten geniet je in de Ardennen van het bourgondische leven: er zijn vele leuke restaurants en café's waar je uitgebreid kunt lunchen of dineren. Bij de lokale patisserie of boucherie geniet je van ambachtelijke producten. Wil jij tips voor een vakantie in de Ardennen delen met andere natuurliefhebbers? Heb je een tip voor een excursie, een mooie bezienswaardigheid of andere dingen om te doen of te zien in de Ardennen, deel je tip op de ervaringen tab over wat te doen met andere natuurreizigers.

Afbeelding voor Wandelen in de Ardennen
De Ardennen en de omliggende regio’s vormen een perfecte uitvalsbasis voor een avontuurlijke wandelvakantie dichtbij huis. Met glooiende...
Afbeelding voor Fietsen in de Ardennen
Tips voor een fietsvakantie met e-bike in de Belgische Ardennen. Ontdek de mooiste fietsgebieden en routes die we voor je hebben uitgestippeld.
Afbeelding voor Bijzonder overnachten in de Ardennen
Ben jij toe aan een vakantie in de natuur? Een vakantie vol rust, ruimte en groen? Kies dan voor een verblijf in de Ardennen, de prachtige regio in...
Afbeelding voor Klimmen in de Ardennen
Rotsklimmen in de Belgische Ardennen. Een trekpleister voor klimmers, met bekende rotsen als de Cathédrale, Vignobles, Vierge en Nandouire.

Leuke excursies in de Ardennen

Voor iedere subscriber doneren wij jaarlijks aan een natuurproject!