Ga naar content

Bijzonder overnachten op Bali

Ga jij binnenkort naar Indonesië, en dan specifiek naar Bali? En heb je nog geen overnachting gepland? Geen stress! Op Bali kan je bijna overal en voor iedere prijs overnachten. Zo kan je makkelijk hotels vinden waar je minder dan €30 per nacht voor betaalt.

Leuke accommodaties op Bali

Wanneer je wilt overnachten op Bali kan je dit het best doen in Ubud. Hier vind je veruit de meest goedkope kamers. Wie op zoek is naar luxe kan het best naar Seminyak gaan. Hier heb je vooral de luxere uitgaansgelegenheden en mooie restaurants. Ook in de hoofdstad Denpasar vind je genoeg mooie plekken om te overnachten. Maar waar kan je nou echt bijzonder overnachten op Bali? Wij hebben een lijstje voor jou gemaakt.

Bali, waar verblijven?

1. Lodges op Bali

Wie droomt hier nou niet van? Slapen in een schitterende (jungle) lodge in de tropische natuur van Bali. Je vindt lodges op de mooiste plekjes en in veel verschillende vormen. Slaap bijvoorbeeld in een boomhut of in een bungalow van bamboe. Enkele van deze plekjes zijn absoluut Instagram-waardig en zijn dan ook een half jaar van tevoren al volgeboekt. Wees er vroeg bij als je wil slapen in een van deze knusse huisjes.

2. Villa's

Een veelvoorkomend accommodatietype op Bali is de villa (kijk bij Booking.com voor een enorm aanbod). Heerlijk voor als je met je vriendengroep of familie op reis bent. Jullie hebben dan een schitterend huis in Balinese stijl tot jullie beschikking. Vaak met zwembad en tuin.

3. Kamperen op Bali

Zin in een echt avontuur? Ga dan kamperen midden in de natuur op Bali. Het handigst is om daarvoor een excursie of bouwsteen te boeken bij een organisatie die alle materialen op het eiland heeft staan, zoals Riksja Travel. Gave opties om te kamperen op Bali:

4. Glamping op Bali

Slapen in de natuur, maar iets meer luxe dan bij een normale camping? Dan is glamping echt voor jou. Op Bali vind je veel luxe tenten. Denk aan domes en safaritenten op de gaafste plekken in de natuur. Rits ‘s ochtends je tent open en kijk uit over de zee of geniet van de rust op het Balinese platteland.

5. Bali Resorts

Veel reizigers zullen kiezen voor een verblijf in een luxe resort. Hier hoef je echt nergens aan te denken en kom je volledig tot rust. Een resort betekent overigens zeker niet altijd massa. Er zijn ook knusse, kleinschalige resorts in de natuur te vinden. Echt wat voor de natuurreizigers die houden van rust en luxe.

6. Homestay op Bali

Wie graag contact wil maken met de lokale bevolking kan het beste kiezen voor een homestay. De Balinezen staan bekend om hun gastvrijheid en dit voel je dan ook direct als je bij een homestay binnenstapt. Jouw host kan je alles vertellen over het eiland en de verborgen parels met je delen. Lijkt het je wat?

Veelgestelde vragen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!