Ga naar content

Singapore

Wanneer je een natuurreis maakt naar Aziatische landen zoals Maleisië, Indonesië of Thailand, maak je vaak een stopover in Singapore.

Natuur in en rond Singapore

Buiten enkele kleine stukjes regenwoud is er op de eilanden van Singapore niet heel veel natuur te vinden: de stad is vooral een drukke, moderne metropool waar alles perfect geregeld is. Het is wel een goede uitvalsbasis voor een vakantie in andere natuurrijke landen, maar in Singapore zelf is het vooral shoppen en cultuur snuiven!

Sentosa

Wil je toch de rustigste plek van Singapore vinden? Dé plek om te genieten in Singapore is het eiland Sentosa aan de zuidkust. Je kunt er heerlijk vertoeven en het is een aanrader voor een dagje weg of excursie.

Singapore bezienswaardigheden
Deel op Pinterest

Bezienswaardigheden zijn de verschillende stranden (sommigen worden nog aangelegd), Underwater World, golfbanen, forten uit de tweede Wereldoorlog, de dolfijnenlagune. Voor liefhebbers van planten zijn er ook een orchideeën- en vlindertuin. Een strandtreintje voert van de ene kant van het eiland naar de andere.

Reizen naar Singapore

Heb je zelf tips voor andere reizigers naar Singapore, geef dan jouw advies op het tabbblad Ervaringen / tips.

Meer weten over reizen naar Azië, bekijk dan ook de teksten en het reisaanbod voor een vakantie naar een van de overige landen.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!