Ga naar content

Bergen in india

Natuurreis in India - Iedereen kent de Himalaya, maar de meeste mensen denken dan vooral aan Nepal. Ook in India vind je prachtige gebergte. Vooral in het noorden ligt het land ingesloten tussen enorme, imponerende bergmassieven.

Bergen van India

De bergen in India bieden een waanzinnig mooi landschap met veel bezienswaardigheden als watervallen, uitgestrekte gletsjers, kleurrijke bloemendalen en fascinerende rotswanden. Bekijk hier de bergketens met hun bezienswaardigheden in India. Lees informatie over de verschillende berggebieden in India. Voor elk gebied hebben wij een overzicht gemaakt van de mooiste reizen, van individuele wandelreizen tot meerdaagse trekkings in groepsverband.

Trekking in de bergen in India

In de vele berggebieden en prachtige natuurparken zijn er tal van trekkings uitgezet voor avontuurlijke reizigers. Vooral de gebergtes in het noorden zijn populair voor een trektocht, een meerdaagse wandeltocht die je op plekken in de bergen brengt die op geen enkele andere manier te bereiken zijn. 

Bij Reisboekhandel De Zwerver vind je een aantal leuke reisgidsen en kaarten om te wandelen in de bergen in India. Wil je alles lezen over de verschillende gebieden bekijk dan onze algemene informatie over India. Hieronder vind je leuke reistips voor een mooie rondreis of wandelreis in de bergen in India:

Veelgestelde vragen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!