Ga naar content

Bijzonder overnachten in het Zwarte Woud

Het Schwarzwald in Duitsland is een schitterend gebied voor een korte vakantie. Een weekje echt tot rust komen in de natuur.

Sfeervolle accommodaties

Wil je even helemaal relaxen, dan wil je ook wel in een goed hotel verblijven. Gelukkig staat Duitsland bekend om haar kwalitatieve accommodaties en heeft het Zwarte Woud voor ieder wat wils. Van gezellige campings tot luxe wellness resorts, we geven je een aantal tips voor bijzondere overnachtingen.

1. Kamperen in het Zwarte Woud

Ga je met kinderen op vakantie in het Zwarte Woud, dan is de camping de uitgelezen verblijfplaats. Zoek een camping in het Zwarte Woud met zwembad, midden in de bossen en ver weg van alle drukte, zodat de kinderen vrij kunnen zijn als een vogel. 

Onze tip: Camping Kinzigtal op Vacanceselect.

2. Vakantiehuis in het Zwarte Woud

Een eigen huisje met keuken en sanitair, midden in de natuur? Dan is een vakantiehuisje wat voor jou. Boek een huis ver van de bewoonde wereld of op een vakantiepark voorzien van alle faciliteiten. 

3. Kuuroorden in het Zwarte Woud

Ervaar de ultieme rust in een kuuroord of wellness resort. Het Zwarte Woud heeft veel natuurlijke bronnen en je kunt hier dus op diverse plekken terecht om te ontspannen. Tijdens een meerdaags arrangement kan je gebruik maken van spa en sauna en zijn diners vaak inbegrepen. 

Ook populair
- Auerhahn Wellness Hotel
- Leonardo Royal Hotel Baden-Baden

4. Vakantieparken Zwarte Woud

Een openluchtzwembad, een speeltuin, georganiseerde kinderactiviteiten, een broodjeszaak en mini-supermarkt. Wat kan je meer wensen tijdens een vakantie met kinderen in het Zwarte Woud? Op een vakantiepark komen je kinderen makkelijk in contact met andere kids en beleven ze de tijd van hun leven.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Voor iedere subscriber doneren wij jaarlijks aan een natuurproject!