Ga naar content

Bijzonder overnachten aan de Côte d'Azur

De natuur aan de Côte d'Azur is prachtig. De Côte d'Azur ligt in het zuiden van Frankrijk en staat garant voor zon, zee, strand, lavendelvelden en eeuwenoude historische dorpjes. Dorpjes waar de postbode nog helpt met het binnenhalen van de druivenoogst.

Waar overnachten aan de Côte d'Azur?

Om een vakantie aan de Côte d'Azur zo aangenaam mogelijk te maken is het belangrijk dat je een leuk vakantiehuis vindt. In de grote steden Marseilles, Nice en Monaco vind je tal van hotels, van comfortabele accommodaties tot luxe resorts. Maar wil je de natuur bij de Côte d'Azur ontdekken, dan is een vakantiehuis vele malen leuker als slaapplek. In samenwerking met Topic Travel geven we je alvast enkele leuke tips.

Slaperige dorpjes met fluwelen pleintjes

Vakantieparken aan de Côte d'Azur hebben vaak uitzicht op de smaragdgroene bonkige heuvels, de Middellandse Zee of de geurige purperen lavendelvelden. In de verte liggen de slaperige dorpjes met fluwelen pleintjes, waar de dorpsoudsten nog wat keuvelen op het plein onder de plataan. Velden vol wilde klaproos worden afgewisseld door knalgele zonnebloemvelden.

De ligging van een vakantiewoning aan de Côte d'Azur is met zorg gekozen. Vanaf het terras van het vakantiehuis heb je een betoverend uitzicht op de Provence of de Azurenkust en het exotische strand of dat romantische dorpje met levendige terrasjes en piepkleine restaurantjes ligt meestal dichtbij.

Ontdekkingsreis langs de Franse Rivièra
Je hebt uiteraard alle comfort in je vakantiehuis aan de Côte d'Azur en na een van de vele ontdekkingsreizen of trektochten langs de Franse Rivièra is het prettig thuiskomen. Veel van de vakantiehuizen aan de Côte d'Azur hebben een privé zwembad, airco of WIFI en dat is handig om snel even uit te zoeken wat er te allemaal te doen is in Nice, Cannes of Saint-Tropez.

Ontelbare exotische stranden
Een vakantiehuis aan de Côte d'Azur zorgt voor veel bijzondere overnachtingen en geeft u dat typische Franse vakantiegevoel. De uitbundige flora en fauna, de ontelbare exotische stranden, de terrasjes, de kleurrijke winkeltjes, het uitgaansleven en het cultureel erfgoed doen de rest. Wedden dat u terugkomt aan de Côte d'Azur?

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!