Ga naar content

Wellness in Nederland

Een wellness overnachting in Nederland is de ideale manier om te ontsnappen aan de hedendaagse drukte en stress.

Wellness weekend in Nederland

Een wellness arrangement biedt de mogelijkheid om volledig te ontspannen in een natuurrijke omgeving. Dankzij massages, beauty of detox behandelingen kom je tot rust tijdens een wellness weekend in Nederland. Hieronder enkele tips voor goedkope weekendjes naar de sauna, spa of kuuroord.

1. Dagje sauna

In wellness zie je de laatste jaren veel trends. Zo kun je tegenwoordig allerlei soorten massages krijgen. De laatste hypes omvatten behandelingen met hete chocolade, kleine visjes, hot stones, honingmassage enz. Ook zien we veel massagevormen overwaaien uit verre landen, zoals het gebruik van Marokkaanse zwarte zeep. Bekijk ook de wellness arrangementen in andere landen!

2. Wellness arrangementen

Het is voor iedereen goed om de dagelijkse zorgen zo nu en dan eens los te laten en de natuur in te gaan. Een spa- en wellnessweekend maakt het nog eens extra ontspannend. Soms kan dat precies zijn wat je nodig hebt.
Steeds meer organisaties bieden goedkope wellness arrangementen, waarbij je een bezoek aan een van de bekende Nederlandse wellness centra, zoals de Zwaluwhoeve, het Hof van Saksen of Thermae 2000 combineert met een romantisch hotel.

Deel op Pinterest

Vooral in Limburg, op de Veluwe, in Groningen en bij de Nederlandse kust vind je tal van heerlijke wellness arrangementen. Dood de grote vraag kunnen aanbieders stunten met de prijzen en zijn er tal van goedkope aanbiedingen op kuuroorden en sauna's.

3. Huisje met hot tub

Huur een vakantiehuis met hot tub of sauna, midden in de natuur! Een moment voor jezelf, buiten in de frisse lucht. De hele dag genieten van wellness in je eigen huisje, voor en na een wandeling door het bos. Hoe luxe is dat?

4. Vakantiehuis of hotel met spa

Wellness vakanties zijn trendy: in onze hectische maatschappij hebben we behoefte aan rust en bezinning en steeds vaker kiezen er dus voor om even weg te zijn van alle dagelijkse beslommeringen tijdens een wellness weekend. Voor een of twee dagen kan je een bezoek brengen aan een kuuroord in Nederland of België, maar er zijn ook tal van mogelijkheden om een weekje weg te boeken in Europa of zelfs een verre wellness reis, naar bijvoorbeeld Azië, waar je van speciale behandelingen gebruik kunt maken.

5. Wellness Resorts in Nederland

Nederlandse wellness resorts op Booking.com:
- Spa Sport Hotel Zuiver
- Thermae 2000

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!