Ga naar content

Bijzonder overnachten op Ameland

Bijzondere overnachtingen maken je vakantie altijd mooier. Hoe leuk is het om terug te denken aan dat ene hotelletje aan zee of die knusse camping waar je een kampvuurtje stookte met het gezin. Ook op Ameland zijn dit soort bijzondere slaapplekken te vinden. Je moet alleen weten waar je moet zoeken.

Unieke overnachtingen op Ameland

Van vakantieparken tot huisjes aan zee en van natuurhuisjes omringd door bos en duin tot mooie glampings. Hieronder een greep uit de bijzondere plekjes waar je kunt slapen tijdens een nachtje, weekend of langere vakantie op het eiland.

1. Vakantieparken op Ameland

Lekker alles bij de hand op een van de mooie vakantieparken die Ameland rijk is. Fijn voor met het gezin, want alles wat je nodig hebt is in de buurt.

2. Glamping op Ameland

Op zoek naar een mooie glampingaccommodatie zoals een safaritent? Dat is zeker te vinden op Ameland, al moet je wel even weten waar. Onderstaand leuke glampings op het eiland.

3. Vakantiehuis op Ameland

Een huisje in de natuur van Ameland. Dat is een droomplek om te slapen. Wat denk je van een slaapplek omringd door duinen met in je achtertuin de rood met witte vuurtoren? Of een eigen sprookjeshuisje? Wij kijken voor de leukste huisjes altijd bij Natuurhuisje.

4. Overnachten bij zee

De Waddeneilanden staan natuurlijk bekend om de mooie kust. Kies daarom voor een overnachting aan het strand om hier optimaal van te genieten. Wandel vanuit je hotel zo een strandpad op en geniet van de frisse zeewind in je haren!

5. Bijzondere hotels op Ameland

We tippen ook graag een paar mooie hotels op het eiland die net wat extra hebben. Kijk eens naar de hotels van Voordeeluitjes.nl. Hier zit een volledig arrangement bij de prijs in. Je kunt onder andere kiezen voor een hotel inclusief ontbijt, diner, fietshuur of wandeltochten.

6. Kamperen op Ameland

Kampeerfan? Dan kun je zeker terecht op Ameland. Over het hele eiland vind je fijne campings om je tentje op te zetten of je luifel open te klappen.

7. Bed and Breakfast Ameland

Ondanks dat het aanbod B&B's op Ameland niet super groot is, zijn er wel heel leuke plekjes te vinden. Wij vonden bij Booking.com bijvoorbeeld enkele leuke opties.

Bekijk ook onze leukste vakantietips voor Ameland. Mooie plekjes, natuur en activiteiten.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Manou Kemna
Geschreven door
Manou Kemna
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!