Ga naar content

Wat te doen op Texel?

Doen in Texel

Op vakantie in eigen land? Ga naar Texel, het grootste Waddeneiland van Nederland. Er valt op Texel van alles te doen als je van rust, natuur en/of een actieve vakantie houdt. Waai uit op de uitgestrekte stranden en geniet van de zilte zeelucht. Maak een wandeling door het glooiende duinlandschap of in het bos. Verken per fiets het prachtige eiland met zijn gevarieerde natuurgebieden. Texel heeft talrijke mooie wandel- en fietsroutes. Bezoek de diverse trekpleisters en pittoreske dorpjes met de auto of motor.

Neem deel aan allerlei leuke activiteiten, excursies of tours. Ga bijvoorbeeld onder begeleiding van een gids wadlopen en leer zo alles over het leven in de zee(bodem). Voor als je van nóg meer avontuur houdt, op Texel kun je ook parachutespringen of een tandemsprong maken. Kortom, op Texel valt er genoeg te beleven voor jong en oud, voor rustzoekers, actieve vakantiegangers en ook voor mindervaliden. Op onze algemene pagina vindt je tal van leuke tips over wat te doen in de natuur op Texel. Deel jij ook je tips over wat te doen?

Afbeelding voor Bijzonder overnachten op Texel
Slapen in een Mongoolse yurt of in een prachtige bed and breakfast? Bekijk onze tips voor bijzondere overnachtingen op Waddeneiland Texel.
Afbeelding voor Motorroutes in Nederland
Op de motor geniet je volop van mooie wegen door de natuur. Voor een motorrijder is er niets leuker dan op een mooie zomerdag op de motor te stappen...
Afbeelding voor Wandelen op Texel
Als je ergens mooi kan wandelen, is het wel op de Waddeneilanden. Het eiland Texel heeft zeer diverse routes door de bossen, door de duinen en...
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!