Ga naar content

Canyoning in Noord-Portugal

Canyoning is werkelijk prachtig om te doen. Je gaat door de rivier van boven naar beneden, door water, over rotsen, door grotten... Een onvergetelijke activiteit, waarvoor je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen. In Noord-Portugal bijvoorbeeld heb je prima mogelijkheden om een canyoning walk te maken!

Canyoning walken

Wil je eens iets echt spectaculairs doen en op plekjes komen waar je anders nooit zou komen, ga dan eens "canyoning walken". Met ervaren gidsen maak je een soort van afdaling/wandeling door de rivier. Een bijzonder avontuur, waarbij je gaat abseilen, zwemmen en glijden door prachtige watervalletjes. Dit alles in een waanzinnig mooie omgeving, waar de natuur nog ongerept is en het lijkt of de tijd heeft stilgestaan.

Canyoning voor klein en groot

Er zijn verschillende moeilijkheidsgradaties in canyoning, en het is dus erg leuk om met het hele gezin mee te doen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al deelnemen aan deze leuke excursie. Als je in Noord-Portugal op vakantie bent moet je dit zeker een keer beleven.

Onze tip

Quinta do Cascalhal ten noordoosten van Porto heeft prachtige accommodaties om te verblijven. En zij kunnen ook het canyoning walken voor je verzorgen als je niet bij hen verblijft. Neem vrijblijvend contact met ze op via portugalnoord.eu.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!