Ga naar content

Bijzonder overnachten op de Canarische Eilanden

Waar kun je leuk overnachten op de Canarische Eilanden? Wie denkt dat deze populaire vakantie-eilanden helemaal volstaan met enorme resorts, heeft het mis. Natuurlijk zijn er toeristische hotspots met dit type accommodatie maar gelukkig zijn er ook verborgen parels waardoor je kleinschalig kunt overnachten op de Canarische Eilanden. Op deze pagina delen we knusse slaapplekken per eiland.

Vakantiehuizen Canarische Eilanden

We kunnen ons voorstellen dat jij als liefhebber van natuur en rust niet zit te wachten op een massaal resort. Voor wie op zoek is naar mooie rustige vakantiehuizen op de Canarische Eilanden, willen we twee partners tippen. Bij Eliza was here boek je de meest unieke huisjes weg van de massa. Vaak inclusief zwembad en op de mooiste plekken, bijvoorbeeld in de bergen. Extra handig is dat je bij Eliza een pakketdeal boekt inclusief vlucht, accommodatie en huurauto. Zo kun je gelijk de mooiste plekken van het eiland bezoeken. 

Daarnaast is Natuurhuisje.nl een geweldige aanbieder voor iedereen die op zoek is naar rust. Hier stap jij je huisje uit en de natuur in. Niet alleen vind je hier vakantiehuizen, maar ook leuke glamping opties zoals yurts.

Bijzondere overnachtingen Canarische Eilanden

Op elk van de mooie Canarische Eilanden zijn unieke slaapplekken te vinden. Ook op de meer toeristische eilanden. Daarom willen we je de mooiste overnachtingen per Canarisch Eiland laten zien.

1. Bijzonder overnachten Tenerife

Ga jij slapen midden in Teide Nationaal Park? Of liever ergens aan zee? Onderstaand zie je een aantal opties voor mooie slaapplekken op Tenerife. Meer zien? We hebben een volledige pagina gewijd aan leuke slaapplekken op Tenerife.

2. Bijzonder overnachten Lanzarote

Tijdens onze zoektocht naar knusse verblijfplekken viel ons op hoe veel unieke plekjes er op Lanzarote te vinden zijn. Het is onmogelijk om ze allemaal te tippen, dus bij deze degene die er echt uitsprongen. Kijk vooral zelf ook nog eens bij Natuurhuisje, Eliza was here of Booking.com.

  3. Bijzonder overnachten Gran Canaria

  Gran Canaria, heerlijk eiland met ontzettend diverse landschappen. Bij accommodaties denken we niet aan massahotels bij de kust, maar kleinschalige finca's en hacienda's in het binnenland. De accommodaties die we hier tippen liggen op de mooiste plekjes van het eiland. Bekijk de opties:

  4. Bijzonder overnachten La Palma

  Twee unieke plekjes die wij graag met jou willen delen. Van een optrekje midden in een dennenbos tot een slaapplek direct aan de oceaan. Kijk uit op de woeste golven vanuit je kamer! Op La Palma zijn genoeg bijzondere overnachtingen te vinden.

  5. Bijzonder overnachten Fuerteventura

  Een vakantie op Fuerteventura is een groot feest. Zeker met deze top accommodaties:

   6. Bijzonder overnachten La Gomera

   La Gomera, het schitterende eiland met laurierbossen en vulkanische stranden. Maak jouw ervaring nog mooier met een bijzondere overnachting. Slaap in een knus huis tussen de palmbomen!

   7. Bijzonder overnachten op El Hierro

   Rustzoekers opgelet! Wil je echt weg van de massa, verblijven op een heerlijk rustig eilandje, dan is dit jouw vakantiebestemming. Het eiland El Hierro, in het Spaans Ferro, is het kleinste bewoonde eiland en het meest zuidwestelijk gelegen eiland van de archipel. Wat denk je van deze unieke plekjes?

   Doe ook inspiratie op voor de mooiste plekken van de Canarische Eilanden.

   Veelgestelde vragen

   Afbeelding van Manou Kemna
   Geschreven door
   Manou Kemna
   Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!