Ga naar content

Reisorganisaties met flexibele annuleringsvoorwaarden

Natuurreizen, corona en voorwaarden - Reizen midden in de coronacrisis kan best een beetje spannend en verwarrend zijn. Gelukkig hanteren veel reisorganisaties flexibele omboekings- of annuleringsvoorwaarden, die het toch nog mogelijk maken om op vakantie te gaan. Wil jij graag met een gerust hart je verblijf in Nederland of het buitenland kunnen boeken? En vraag je je af welke reisorganisaties gratis annuleren aanbieden, mocht je reis toch niet doorgaan? Check dan onze tips en ontdek bij welke reisorganisaties jij zonder problemen of gezeur kunt reizen in onzekere tijden.

Flexibel reizen binnen Europa

Welke touroperators hebben gunstige voorwaarden? En waar kan je nu nog wel naar toe op vakantie? Wij hebben een lijstje opgezet met betrouwbare partners waarvan wij weten dat flexibel reizen tot hun opties behoren. Klik op de reisorganisatie om alle voorwaarden met betrekking tot reizen in coronatijd en vakanties (om)boeken te lezen:

Naar welke landen mag je nog wel reizen?

Welke landen in Europa zijn nu nog te bezoeken? 'Gele' en 'oranje' landen, het gegeven reisadvies maakt het niet makkelijker een besluit te maken. Voor extra duidelijkheid raden we je aan om onze pagina over het coronavirus en reizen te raadplegen.

Flexibel reizen buiten Europa

Helaas is reizen buiten Europa momenteel voor de meeste landen geen optie omdat het reisadvies voorlopig nog op 'oranje' staat. Curaçao is daarbij een uitzondering. Zodra meer landen weer toegankelijk worden voor toerisme, zullen we deze lijst aanvullen met bestaande partners die ook flexibele omboekings- en annuleringsvoorwaarden aanbieden voor landen buiten de Europese grenzen.

Afbeelding van Gitta Schermer
Geschreven door
Gitta Schermer
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!