Ga naar content

Ervaringen / tips Corcovado

Beoordeel jouw rondreis door Corcovado National Park. Wat vind jij de mooiste plekken in dit nationale park en welke dieren heb jij er gespot? We lezen graag je tips. Wat zijn de vakantieverhalen en scores van andere natuurliefhebbers. Hebben zij deelgenomen aan korte dagtrips of meerdaagse wandeltochten in Corcovado? Lees ook hun reviews. 

door Cindy Theunissen op

Dag Marian,
Hoe wij het ons herinneren kon je gewoon met de auto in Carate komen, maar zijn de wegen erg slecht. Er werd toen wel druk gebouwd aan betere wegen. De meeste hikes kan je in de hotels reserveren.

door marian van Voorst op

Hoi, vraagje kan je meet een prive auto (4 wheels )in carate komen? En welke hike heb je gedaan en waar vandaan gereserveerd?
Ik hoop dat je gaat reageren.
Alvast bedankt Sonja

door Sonja op

NP Corcovado mag je niet overslaan als je in CR bent! Neem als vertrekpunt voor je hike het dorpje Carate.Om er te komen moet je met je auto enkele rivieren oversteken, maar dat is prima te doen. Eenmaal aangekomen moet je echt verblijven in de 'Lookout inn'. Het uitzicht van de veranda daar (eindeloze zee en het NP) is echt onbetaalbaar. Papagaaien, toekans, kolibries en zelfs walvissen kun je vanaf daar bewonderen!

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!