Ga naar content

Video's Utah

Leuke video's met beelden van de natuur in Utah. Wim van Schaik filmde deze mooie natuurfragmenten tijdens diverse rondreizen in Utah.

Burr Trail

De Burr Trail is een wandelroute in het zuiden van Utah. Het westelijke einde van de weg bevindt zich bij Boulder, aan State Route 12. Het zuidoostelijke einde van de Burr Trail ligt bij State Route 276, ten noorden van Bullfrog. Een alternatief is om vanaf State Route 24 te rijden; neem de afslag Notom Bullfrog Road ten oosten van Capitol Reef. Deze weg komt na ca. 45 km bij het middenstuk van de Burr Trail.

Chimney Rock Trail

Een adembenemend mooie wandeling in Capitol Reef. Bekijk de video van de Chimney Rock Trail - Wim van Schaik.

Kodachrome Basin State Park

Bijzonder mooi park bij Cannonville, ten zuidoosten van Bryce Canyon.

Little Egypt

Tussen Capitol Reef en Canyonlands ligt dit onbekende natuurpark, met haar zeer bijzondere rotsformaties. Bekijk de beelden van onze cameraman Wim van Schaik!

Afbeelding voor Little Egypt
Geologische site in Amerika. In dit rotsgebied in Utah verbaas je je over schitterende natuur. Onze reporter Henneke vertelt er meer over en neemt je...

Snow Canyon

Wandelingen in het Snow Canyon State Park in Utah.

Bekijk meer filmpjes over Utah op ons YouTube kanaal.

Afbeelding voor Snow Canyon
In Utah liggen er tal van mooie bezienswaardigheden. Sommigen ervan zijn echt heel bekend en geliefd, ook door Nederlanders. Maar in het zuiden van...
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!