Ga naar content

Wat te doen in Nieuw-Zeeland?

Activiteiten in Nieuw-Zeeland

Een actieve reis in de natuur van Nieuw-Zeeland in de planning? Er is heel wat te beleven in Nieuw-Zeeland. Op basis van jouw interesse willen we je graag de weg wijzen in wat de leukste gebieden zijn om te zien tijdens een rondreis door Nieuw-Zeeland. Wil je wandelen of bij voorkeur bergen zien, zijn dieren het belangrijkste voor jou, of wil je weten waar je de mooiste watervallen kan vinden?

Plan je actieve vakantie naar Nieuw-Zeeland aan de hand van het overzicht "Wat te doen in Nieuw-Zeeland" of bekijk de algemene informatie over het Noordereiland en het Zuidereiland. Heb jij ook een leuke tip voor een actieve reis in Nieuw-Zeeland, een top bezienswaardigheid, een tip voor een wel zeer bijzondere excursie, niet te missen tour of merkwaardig natuurfenomeen wat nog niet vermeld staat, schroom dan niet om een tip te delen met andere liefhebbers van natuurreizen.

Nieuw-Zeeland, wat te doen?

Afbeelding voor Kajakken in Nieuw-Zeeland
Je kunt op de meeste plaatsen zelfstandig een kajak huren en een paar uur peddelen, maar er zijn ook verschillende aanbieders die begeleide tochten...
Afbeelding voor Wandelen in Nieuw-Zeeland
De natuur in Nieuw-Zeeland maakt het tot een van de mooiste landen ter wereld om te wandelen. Te voet ontdek je de mooiste plaatsen. Op beide eilanden...
Afbeelding voor Bijzonder overnachten in Nieuw-Zeeland
Waar vind je unieke slaapplekken in de natuur van Nieuw-Zeeland? Van boomhutten tot glampings en van lodges tot luxe hotels.
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!