Ga naar content

Wat te doen in Brazilië?

Activiteiten in Brazilië

Wat is er te doen in Brazilië? Er zijn veel bijzondere culturele hoogtepunten, maar tijdens een rondreis in Brazilië wil je vooral kennis maken met de veelzijdige natuur. Heb je een specifieke interesse in dieren en vogels, bestel dan een van onze Brazilië natuurgidsen.
Wat te doen in Brazilië? De bruisende steden van Brazilië liggen in het zuidelijke gedeelte van het land, de mooiste tropische stranden liggen meer naar het noorden, maar het natuurschoon bevindt zich over het algemeen vooral in het binnenland. De steden zijn wel leuk te combineren met een natuurvakantie. Na enkele dagen Rio de Janeiro of Sao Paulo geniet je des te meer van de schoonheid en het groene landschap.

Tijdens een actieve reis naar Brazilië heb je eigenlijk alle mogelijkheden: van jungle trekkings tot deltavliegen, surfen, duiken en bergbeklimmen... alle activiteiten kan je beoefenen in Brazilië. Bekijk ook onze tips over wat te zien in Brazilië.

Afbeelding voor Snorkelen in de Pantanal
De Pantanal is een van de mooiste gebieden van Brazilië. In de omgeving van Bonito kan je prachtig wandelen door het regenwoud en snorkelen bij...
Afbeelding voor Bijzonder overnachten in Brazilië
Wil je een worden met de natuur in het regenwoud, dan is een ketenhotel zeker niet de juiste oplossing, want dan zit je ver van alle geluiden van de...

Nog meer inspiratie? Lees meer over de mooiste plekken in Brazilië.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!