Wat te doen in BraziliŽ?

Doen en zien in Brazilië

Wat is er te doen en te zien in Brazilië? Er zijn veel bijzondere bezienswaardigheden en culturele hoogtepunten, maar tijdens een rondreis in Brazilië wil je vooral kennis maken met de veelzijdige natuur. Heb je een specifieke interesse in dieren en vogels, bestel dan een van onze Brazilië natuurgidsen.

Wat te doen in Brazilië? De bruisende steden van Brazilie liggen vooral in het zuidelijke gedeelte van het land, de mooiste tropische stranden liggen meer naar het noorden, maar het natuurschoon bevindt zich in het binnenland. De steden zijn wel leuk te combineren met een natuurvakantie in Brazilië. Na enkele dagen Rio de Janeiro of Sao Paulo geniet je des te meer van de natuur. Tijdens een actieve reis naar Brazilië heb je eigenlijk alle mogelijkheden: van jungle trekkings tot deltavliegen, surfen, duiken en bergbeklimmen... alle activiteiten kan je beoefenen in Brazilië.
Wat te zien in Brazilië? De voornaamste bezienswaardigheden van Brazilië zijn de Iguazu watervallen, de Amazone, de Pantanal, Lencóis Maranhenses, Fernando de Noronha en Bahia. Op NatureScanner vind je per gebied leuke reistips, maar bekijk zeker ook de rondreizen naar alle hoogtepunten en leukste bezienswaardigheden en informatie over de mooiste gebieden in Brazilie.

Heb jij ook leuke tips voor natuurreizigers?