Ga naar content

Wat te zien in Etosha National Park?

Overnachtingen in Etosha

Waar kan je bijzonder overnachten in Etosha Nationaal Park? Wat zijn de mooiste camps, met de beste ligging en de beste waterholes? Lees onze ervaring en bekijk foto's van ieder kamp waar wij verbleven tijdens onze reis naar Namibië.

Wat zien in Etosha?

Wat zijn de voornaamste bezienswaardigheden en wat is er te zien in het nationaal park? Bekijk onze informatie over dieren en vogels om te zien.

Afbeelding voor Overnachten in Okaukuejo
Okaukuejo is het bekendste camp van Etosha in Namibië. De waterhole vormt een van de belangrijkste bezienswaardigheden van het Nationale Park.
Afbeelding voor Overnachting in Rest Camp Halali
De Moringa waterplaats is de belangrijkste bezienswaardigheid van Halali Rest Camp. Lees meer over deze overnachtingsmogelijkheid in Etosha.
Afbeelding voor Overnachting in Namutoni
Namutoni Rest Camp is een bijzondere overnachtingsplaats, vanwege het fort en de verschillende waterholes in de omgeving.
Afbeelding voor Overnachten in Olifantsrus
Olifantsrus is een van de nieuwste plekken om te overnachten in Etosha National Park. De waterpoel met prachtig uitzichtpunt is een van de...
Afbeelding voor Vogels in Etosha
Etosha Nationaal Park in Namibië staat bekend om de grote hoeveelheden diersoorten die je er in het wild kan zien. Ook vogelliefhebbers kunnen er...
Afbeelding voor Safari in Etosha
Een safari in Afrika staat garant voor veel wildlife. Het zijn vooral de enorme aantallen dieren in Etosha die zo uniek zijn. Kan je je inbeelden dat...
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!