Ga naar content

Ervaringen / tips Thailand

Wat zijn jouw ervaringen en vakantieverhalen over Thailand? Hoe beoordeel jij jouw vakantie? Deel jouw scores. Wat vind jij de mooiste gebieden van Thailand? Welke aanbevelingen geven andere reizigers over hun reis en wat is hun Top 3 favoriete plekken in Thailand? Lees ook hun ervaringen, reviews en tips. 

4 personen geven Thailand een
4,1 sterren
door Britt op

Een prachtig land met vriendelijke bevolking. Ons hoogtepunt was de trekking bij Khao Sok: het meest blauwe water dat je ooit zult zien, omgeven door prachtige karstgebergen, naar mijn mening een mooiere en minder toeristische versie van het beroemde Halong Bay in Vietnam. Doe vooral een trekking inclusief een nachtje slapen in een huisje op het meer. Verder zijn de eilanden prachtig, met name Koh Tao, en ook Pai is een dikke aanrader.

Favoriete plekken
  1. Khao Sok
  2. Koh Tao
  3. Pai
Natuur 6
Wandelen 8
Rust 4
Dieren 6
Bevolking 8
Weer en klimaat 4
Totale beleving 8
Gemiddelde score: 6,3
Reisperiode 4 weken
door Barbs op

Thailand, het land van de glimlach. Ik ben een (vrouwelijke) solo-reiziger en voelde me hier eigenlijk altijd veilig. Het is een prachtig land met een rijke cultuur en grote diversiteit aan natuur, bijzonder lieve mensen en vooral het super heerlijke eten.

Mijn favoriete plekjes waren de stranden op Koh Samet en Koh Kood, daarnaast Chiang Mai en Pai ( ook wel lieflijk Pai-radise genoemd.. en ja, dat is het ook. ) met de canyons. Die zijn wel een beetje gevaarlijk en eng af en toe, maar zo lang je geen gekke dingen doet is het vooral genieten van alle prachtige uitzichten.

Persoonlijke tip: lekker back-to-basic gaan bij Ao Nuan op Koh Samet.

Favoriete plekken
  1. Doi Inthanon
  2. Pai Canyon
  3. Ao Nuan
Natuur 10
Wandelen 10
Rust 10
Dieren 10
Bevolking 10
Weer en klimaat 10
Totale beleving 10
Gemiddelde score: 10
Reisperiode Augustus 2018
Reisduur 6 weken
door Lotte Waterman op

Mijn tip is dat Ko Phi Phi heel mooi is en dat er heel vriendelijke mensen leven.

door Rick op

Mijn favoriete plek om in stijl, maar niet overdreven luxe, te relaxen is het La Laanta Hideaway Resort (www.lalaanta.com).
Dit is de laatste accommodatie op Koh Lanta (Bamboo beach) net voor het Nationale Park. Alleen te bereiken per 4 wheel drive over zeer spectaculaire "weg".
Geweldig personeel, perfecte sfeer, mooi en rustig strand en echt die paar extra euro's waard.

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!