Ga naar content

Fly-drive Sicilië

Mooiste plekken Sicilië ontdekken tijdens een fly-drive? Een fly and drive vakantie op Sicilië staat voor individuele vrijheid, optimaal genieten van de omgeving en het landschap.

Fly-drive vakantie Sicilië

De reisorganisaties die je hier ziet zijn door ons geselecteerde partners, omdat zij goede deals hebben gesloten met de luchtvaartmaatschappijen, zodat je een goedkoop vliegticket boekt. Bij aankomst op de luchthaven van Sicilie (Palermo) staat de huurauto voor je klaar. Reis tijdens een fly drive Sicilie op eigen tempo over het eiland en ontdek in acht, tien dagen of twee weken de mooiste gebieden met een huurauto. Je kunt kiezen voor overnachtingen in een agriturismo, of voor een luxe fly drive in Sicilië, met verblijf in een hotel. Naturescanner heeft het zoekwerk alvast gedaan: bekijk hieronder de beste en goedkoopste aanbieders van een fly and drive vakantie op Sicilie.

Bezienswaardigheden rondreis Sicilië

De Etna, het Griekse theater van Taormina, het barokke stadje Noto, de hoofdstad Palermo en de talloze mooie baaien en stranden. Wil je meer weten over alle hoogtepunten en bezienswaardigheden om te zien tijdens een fly-drive op Sicilië, lees dan ook onze informatie over de natuur op Sicilie.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen