Ga naar content

Bijzonder overnachten Luxemburg

Waar verblijven in Luxemburg? Wij vinden het altijd erg leuk om een slaapplek te zoeken die bijzonder en origineel is. Want een verblijf in een glampingtent of op een romantisch plekje midden in de natuur blijft je toch meer bij dan de eerste de beste accommodatie die je vindt? Daarom wijzen wij jou de weg naar de meest bijzondere overnachtingen van Luxemburg.

Unieke slaapplekken in Luxemburg

Aan wat voor soort originele accommodaties kan je dan denken? We zetten een aantal verschillende accommodatietypes voor je op een rij. Van een schattig huisje in de natuur tot een romantisch kasteelhotel.

1. Vakantiehuizen Luxemburg

Waar vind je de leukste vakantiehuisjes in Luxemburg? Wij speuren altijd graag het aanbod van Natuurhuisje en Booking.com af. Wij hebben onze favorieten alvast op een rij gezet, maar neus zeker zelf ook eens rond om dat perfecte huisje te vinden, misschien wel met zwembad of met spa?

2. Bed and Breakfast Luxemburg

's Ochtends gelijk verwend worden met een ontbijtje is een van de fijnste dingen als je op vakantie bent. Daarom is slapen in een B&B gewoon altijd goed. In onderstaande Bed and Breakfasts kan je niet alleen een bijzonder goed ontbijt verwachten, maar ook een bijzondere ervaring.

  3. Glamping Luxemburg

  Op een outdoor bestemming als Luxemburg is het heerlijk om midden in de natuur te slapen. En hoe doe je dat beter dan op een camping? Voor degenen die wel de lusten en niet de lasten van het kamperen willen, hebben we de gaafste glampingaccommodaties uitgezocht.

  4. Hotels Luxemburg

  Op zoek naar bijzondere hotels in Luxemburg? Ook die zijn zeker te vinden. Kijk eens bij Booking.com voor een uitgebreid overzicht van toffe hotels. Deze hotels vonden wij top voor een verblijf in de natuur:

   5. Overnachten in kasteel

   Wanneer je aan Luxemburg denkt, poppen waarschijnlijk de beelden van prachtige sprookjeskastelen in je hoofd op. Een droom om hier eens te slapen, omringd door groen. Dé romantische overnachting in Luxemburg.

   6. Kamperen in Luxemburg

   In een tent ben je altijd dichtbij de natuur en voel je het echte buitenleven. Het Mullerthal leent zich uitstekend om het pure outdoorgevoel te krijgen. De campings hier liggen midden in de bossen en de natuur is overal dichtbij.

   7. Overnachten Luxemburg stad

   Wanneer je dan toch in Luxemburg bent voor een natuurreis is een kort bezoek aan de hoofdstad natuurlijk leuk om mee te pakken. Voor het zuiden van Luxemburg kan het sowieso fijn zijn om in Luxemburg stad te verblijven. Lekker alles bij de hand. Ook wanneer je in de stad slaapt hoef je absoluut niet in te leveren op een bijzondere ervaring.

    Meer tips voor dit mooie land bekijken? Lees dan onze pagina over mooiste plekken in Luxemburg.

    Veelgestelde vragen

    Afbeelding van Manou Kemna
    Geschreven door
    Manou Kemna
    Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!