Ga naar content

Bijzonder overnachten in Twente

Hoe maak je een vakantie in Twente nóg leuker en relaxter dan het al is? Door te kiezen voor een originele slaapplek! De bijzondere accommodaties variëren van mini-campings tot boomhutovernachtingen en van luxe wellness huisjes tot de gaafste glampings. Doe inspiratie op voor jouw unieke week of weekend weg!

Bijzondere overnachtingen in Twente

In Twente zijn ongelooflijk veel unieke slaapplekken te vinden. Om jou het zoekwerk te besparen hebben we enkele van de gaafste opties verzameld. Mocht je zelf op zoek willen dan raden we je aan eens te kijken bij onderstaande aanbieders van vakantiehuisjes en hotels midden in de natuur:

1. Vakantiehuis in Twente

Allereerst tippen we graag enkele leuke vakantiehuisjes in Twente. Altijd goed om lekker met je eigen gezin (+ hond) te genieten in een knus huisje. Kiezen jullie voor een vrijstaand boshuis of voor een huisje met wellness?

  2. Tiny house Twente

  Een van de leukste typen vakantiehuisjes is het tiny house. Wanneer je enkele dagen in zo'n klein huisje leeft, besef je ineens hoe weinig er nodig is om gelukkig te zijn. Zelf ervaren? Boek dan een vakantie in een van deze tiny houses, ook leuk voor een romantische overnachting in Twente. Bekijk ook onze aanraders voor tiny houses in andere delen van Nederland.

  3. Camping in Twente

  Tijdens het kamperen in Twente kom je helemaal tot jezelf en ga je terug naar de natuur. Voor wie graag verblijft op een kleinschalige camping, raden we onderstaande aan:

  Wanneer je het wel fijn vindt om wat meer voorzieningen te hebben en misschien wat vermaak voor de kids, dan zijn deze campings in Twente leuk:

  4. Vakantiepark in Twente

  Slapen op een vakantiepark in Twente betekent een fijn verblijf voor het hele gezin. Wij houden altijd erg van groene parken midden in de natuur. Liefst kleinschalig en met bijzondere accommodaties. Dat ga je zeker vinden bij onderstaande parken:

  5. Glamping in Twente

  Ga jij voor luxe kamperen in Twente? Bekijk dan zeker deze glampings:

   6. Boomhut Twente

   Niks leuker dan op hoogte overnachten in een boomwoning. Die doe je in De Lutte of in Beuningen. 

   7. Hotels in Twente

   Voor de mooiste hotels in Twente kijken wij graag bij Booking.com. Het aanbod is enorm. We tippen je enkele leuke aanraders voor sfeervolle hotels in de natuur.

    Hotelarrangement

    Ook heel fijn is een hotel arrangement in Twente. Bij TUI kies je bijvoorbeeld voor een fijn culinair arrangement in een prachtig landhuis. Aanrader voor de fijnproevers!

    8. B&B Twente

    Ook zo fijn, slapen in een Bed and Breakfast in Twente. Hier ervaar je pas écht de Twentse gastvrijheid. De B&B's die we hieronder tippen hebben allemaal iets speciaals en worden geweldig beoordeeld.

    Meer tips nodig voor jouw vakantie? Lees dan verder op onze pagina met natuur en mooiste plekjes in Twente.

    Veelgestelde vragen

    Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!