Ga naar content

Bijzonder overnachten Utrechtse Heuvelrug

Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug is een heerlijke bestemming voor een korte vakantie in eigen land. Extra leuk en rustgevend wanneer je overnacht op een uniek plekje midden in de natuur. Wij helpen je op weg om de meest bijzondere accommodaties op de Heuvelrug te vinden. Slaapplekken waar je het jaren later nog over hebt!

Leuk overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Dat kan op zo veel verschillende manieren. Er is voor iedereen een slaapplek die bij hem of haar past. Een midweek in een B&B, een nachtje luxe slapen in een kasteel of een week offline in een fijn boshuisje. Dit zijn de leukste slaapplekken van de Utrechtse Heuvelrug.

1. Vakantiehuizen

Hoe lekker is het om je even terug te trekken in een huisje in het bos. Alleen met jouw gezelschap. Spelletjes spelen, tijd voor een goed boek en tussendoor natuurlijk naar buiten voor een wandeling door de bossen. Is dit hoe jij jouw vakantie op de Utrechtse Heuvelrug voor je ziet? Onderstaand enkele leuke vakantiewoningen midden in de natuur. Natuurhuisje.nl is onze favoriete aanbieder voor huisjes op rustige plekken in de natuur. Kijk zelf ook verder bij de talloze huisjes in het nationaal park.

2. Tiny house

Lekker knus, een overnachting in een tiny house. Is deze minimalistische manier van overnachten wat voor jou? Bekijk dan onderstaande tiny houses op de Utrechtse Heuvelrug.

3. Vakantieparken

Genoeg vakantieparken op de Utrechtse Heuvelrug. Ideaal voor een vakantie met het gezin. Dit kan bij de bekende ketens zoals Landal GreenParks en EuroParcs, of bij meer particuliere parkjes. Net waar je voorkeur naar uit gaat. Alles wat we tippen ligt in ieder geval in het groen.

4. Slapen in kasteel of landgoed

De Utrechtse Heuvelrug staat niet alleen bekend om de prachtige natuur, maar ook om de kastelen en landgoederen. Sommigen hiervan zijn open voor overnachting. Waan je in een sprookje in de bijzondere kastelen of slaap op een schitterend landgoed met bossen en fluitende vogeltjes.

5. Hotels Utrechtse Heuvelrug

Voorkeur voor een hotel? Dan is Booking.com jouw beste vriend. Hier vind je het grootste aanbod aan hotels op de Utrechtse Heuvelrug. Ook genoeg kleinschalige hotelletjes in de natuur, zoals onderstaande:

6. B&B Utrechtse Heuvelrug

Ook voor B&B's kijk je bij Booking. Bed and breakfasts zijn lekker persoonlijk en de eigenaars zullen er alles aan doen om jouw verblijf op de Heuvelrug onvergetelijk te maken! Van een verrukkelijk ontbijtje tot tips voor mooie routes en bezienswaardigheden in de buurt. Wat denk je van deze B&B'tjes?

Tip: bekijk meer inspiratie voor uniek overnachten Utrecht en tips voor de Utrechtse Heuvelrug.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Manou Kemna
Geschreven door
Manou Kemna
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!