Ga naar content

Bijzonder overnachten Zuid-Holland

Een vakantie in Zuid-Holland is genieten! Fietstochten door de duinen, wandelingen over het strand, kanotochten over de plassen en slootjes en genieten van de rust in het uitgestrekte weidelandschap. Zoek er een originele overnachting bij en jouw weekendje weg naar Zuid-Holland kan niet beter.

Bijzondere overnachtingen in Zuid-Holland

Wat zijn de leukste slaapplekken van de provincie? Romantische plekjes, kleinschalige campings, speelse glampings, luxe vakantieparken maar ook een vakantie op het water of tussen de dieren. Bekijk de leukste overnachtingen.

1. Romantisch overnachten

Quality time samen nodig? Dan is Zuid-Holland de place to be! We vonden diverse mooie accommodaties om je samen helemaal terug te trekken.

2. Glamping in Zuid-Holland

Lekker logeren op een luxe camping. Waar je tent of andere glampingaccommodatie opgezet en al voor je klaar staat. De vakantie kan gelijk beginnen!

Genoeg leuke tentovernachtingen in de provincie te vinden. Van lekker basic tot luxe met eigen badkamer. Naast tenten vind je in Zuid-Holland ook andere leuke glamping opties.

3. Vakantiepark in Zuid-Holland

Verblijven op een vakantiepark is heerlijk voor gezinnen. In Zuid-Holland vind je diverse mooie parken in het groen waar je gebruik kan maken van fijne buitenfaciliteiten zoals een zwembad of zwemplas, speeltoestellen en bijvoorbeeld verhuur van fietsen en kano's.

4. Camping in Zuid-Holland

Als liefhebbers van rust en ruimte slapen wij graag buiten, midden in de natuur op een mooie kampeerplaats. Wist je dat er veel mini-campings in Zuid-Holland zijn? Bij Campspace vind je de meest bijzondere kleinschalige campings bij mensen thuis. Je slaapt hier vaak in je eentje of met enkele andere kampeerders. In alle rust omgeven door groen. Op sommige Campspaces zet je een eigen tent of camper neer, op andere is het mogelijk een glamping accommodatie te huren.

5. Bed and breakfast Zuid-Holland

Slapen in een B&B is altijd zo relaxt. Na een goede nachtrust komt de geur van vers gebakken broodjes je tegemoet. Na het lekkere ontbijt kan je vol energie de natuur intrekken. Extra leuk om een B&B te zoeken die iets unieks heeft. Een bijzondere locatie of aparte inrichting bijvoorbeeld. Onderstaande B&B's hebben precies dit! Voor meer inspiratie kan je kijken bij Booking.com.

6. Vakantiehuis in Zuid-Holland

Een fijn plekje speciaal voor jouw gezelschap. Dat vind je in een bijzonder vakantiehuis. Zoek je een huisje met mooi uitzicht, met wellness, met eigenzinnige inrichting? Zoek je een grote vakantiewoning of juist een lekker knus huisje voor samen? Alles is te vinden! We beginnen met huisjes die tegenwoordig super populair zijn: tiny houses!

  Tiny houses in Zuid-Holland

  Voor wie liever wat meer ruimte heeft zijn er uiteraard ook andere mooie vakantiehuisjes in Zuid-Holland.

  7. Vakantieboerderij Zuid-Holland

  Een vakantie met kinderen in Zuid-Holland, die breng je door op de boerderij. Bij onderstaande aanbieders slaap je in een bijzondere accommodatie tussen de dieren. Help mee bij de verzorging van de dieren en knuffel erop los!

  8. Overnachten Reeuwijkse Plassen

  Opvallend veel mooie overnachtingen vonden wij rond de Reeuwijkse plassen. De leukste huisjes aan het water, lekker afgelegen. Vanuit je huisje verken je direct de plassen.

   9. Overnachten Biesbosch

   Het bijzondere getijdengebied de Biesbosch, dat wil je zeker eens gezien hebben! Maak jouw verblijf extra onvergetelijk met een unieke overnachting. Bekijk al onze ideeën voor een leuke slaapplek in de Biesbosch. Onderstaand al een leuk voorproefje.

   Lees ook onze tips voor mooiste plekken in Zuid-Holland.

   Veelgestelde vragen

   Afbeelding van Manou Kemna
   Geschreven door
   Manou Kemna
   Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!