Ga naar content

Wat te doen op Madeira?

Doen op Madeira

Een actieve vakantie op Madeira in de planning? Wil je wandelen, fietsen of actief zijn tijdens je natuurreis en heb je bovendien een passie voor bergen, watervallen en mooie bloemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Wat zijn leuke dingen om te doen op Madeira? Welke tours en excursies worden er aangeboden op het eiland? Op Naturescanner tonen we je de weg naar gave activiteiten en tips over wat te doen op Madeira.

Wandelen is erg populair op het eiland. Of neem bijvoorbeeld eens deel aan een fietstour, georganiseerd met gids. Je kunt meer informatie lezen en vakantietips bekijken op onze algemene pagina over de natuur op Madeira. Maar je kunt ook gericht meer lezen over deze activiteiten!

Afbeelding voor Wandelen op Madeira
Het Portugese bloemeneiland Madeira is een van de beste bestemmingen in Europa om te voet te verkennen en steeds meer natuurreizigers kiezen dan ook...
Afbeelding voor Jeeptour op Madeira
Gave excursie op het Portugese eiland Madeira. Onze reporter Gina heeft het zelf mogen meemaken en vertelt er meer over!
Afbeelding voor Canyoning op Madeira
Tips voor een avontuurlijke activiteit op het eiland Madeira.

Excursietips

Diverse aanbieders nemen je mee op vette excursies op het eiland. Tijdens het verblijf van onze blogger Gina nam zij deel aan excursies met Adventure Kingdom Madeira en Mountain Expedition.

Zien op Madeira

Wat zijn de voornaamste bezienswaardigheden en must sees tijdens een vakantie op Madeira? Deel ook jouw tips delen over bijzondere highlights, niet te missen excursies, tours en uitjes of bezienswaardigheden.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!