Ga naar content

Wat te doen op Madeira?

Doen op Madeira

Een actieve vakantie op Madeira in de planning? Wil je wandelen, fietsen of actief zijn tijdens je natuurreis en heb je bovendien een passie voor bergen, watervallen en mooie bloemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Wat zijn leuke dingen om te doen op Madeira? Op Naturescanner vind je activiteiten, bezienswaardigheden en tips over wat te doen op Madeira. Wandelen is erg populair op het eiland. Maar neem bijvoorbeeld ook eens deel aan een fietstour, kijk op Baja Bikes voor georganiseerde tours met gids. Je kunt nuttige informatie lezen en de leukste tips bekijken over de natuur op Madeira.

Zien op Madeira

Wat zijn de voornaamste bezienswaardigheden en must sees tijdens een vakantie op Madeira? Deel ook jouw tips delen over bijzondere highlights, niet te missen excursies, tours en uitjes of bezienswaardigheden.

Afbeelding voor Wandelen op Madeira
Het Portugese bloemeneiland Madeira is een van de beste bestemmingen in Europa om te voet te verkennen en steeds meer natuurreizigers kiezen dan ook...
Afbeelding voor Fly-drive Madeira
Madeira is een populaire fly-drive bestemming in Europa. Tijdens een fly-drive op Madeira ontdek je alle hoogtepunten van het bloemeneiland.
Feedback geven