Ga naar content

Bijzonder overnachten op Mallorca

Waar verblijven op Mallorca? Wij tippen de leukste, meest bijzondere kleinschalige accommodaties op dit prachtige Spaanse eiland. Misschien denk je bij Mallorca al gauw aan de fantasieloze massahotels aan de kust. Maar kijk je net even wat verder dan zie je dat er onwijs veel authentieke slaapplekken te vinden zijn. Sommigen wat meer verstopt dan anderen. Wij helpen je de parels te vinden!

Unieke overnachtingen op Mallorca

Ga jij voor een mooi huisje in de bergen, een boomhut, een stijlvolle agriturismo of toch voor een villa voor de hele familie? De leukste accommodaties op Mallorca vind je hier!

1. Bijzondere hotels op Mallorca

Een leuk boetiekhotelletje of een groen hotel is zo te vinden. We raden je aan om voor een compleet overzicht van mooie hotels naar Booking.com te gaan. Wij filteren altijd op best beoordeeld, zo komen de unieke en meest gastvrije plekken makkelijk bovenaan. Hierdoor kwamen wij ook onderstaande bijzondere hotels tegen:

2. Vakantiehuis Mallorca

We verwijzen je voor de meest sfeervolle vakantiehuizen met zwembad op Mallorca door naar Eliza was here, gespecialiseerd in kleinschalige vakantieadresjes weg van de massa. Groot voordeel is dat je hier een pakketdeal boekt inclusief vlucht, auto en het huisje. Vaak liggen de huisjes ook nog midden in de natuur. 

Ook altijd leuk is Natuurhuisje. Zij hebben op Mallorca meerdere bijzondere huisjes omringd door natuur.

3. Agriturismo Mallorca

Echt een aanrader! Slapen bij een agriturismo. Je overnacht hier op het terrein van een boer. Soms tussen de wijngaarden of olijfbomen. Hoe Mediterraan wil je het hebben? Bij Booking vind je de gaafste agriturismo's, bijna allemaal beoordeeld met een 8 of hoger. Kan niet misgaan dus! Kijk bij het overzicht van vakantieboerderijen op Booking.com. Wij lichten er graag onderstaand enkele uit.

  4. B&B op Mallorca

  Ook een leuke Bed and Breakfast in Mallorca vind je eenvoudig bij Booking. Enkele ideeën:

   5. Villa huren Mallorca

   Plannen om met vrienden of de hele familie vakantie te vieren op Mallorca? Dan is overnachten in een vakantievilla een groot feest. Genoeg ruimte voor iedereen! Onderstaande villa's hebben een prachtige ligging in het bos of aan zee.

   Meer weten over het eiland? Ontdek de mooiste plekjes van Mallorca.

   Veelgestelde vragen

   Afbeelding van Manou Kemna
   Geschreven door
   Manou Kemna
   Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!