Ga naar content

Bijzonder overnachten in Mexico

Een reis naar Mexico nog mooier maken dan het al is? Leuk dan je reis op met een unieke slaapplek. Lekker logeren op een onvergetelijke plek in de natuur zoals een glampingtent, boomhut, ecolodge of mooi hotel.

Leuke overnachtingen in Mexico

Wat is jouw ideale accommodatie? Moet er een zwembad bij zitten, wil je graag aan zee slapen, of vind jij duurzaamheid misschien het allerbelangrijkst? Goed nieuws, want alles is mogelijk in Mexico!

1. Lodges en huisjes

Een knusse lodge of een vakantiehuisje is heerlijk als je wil genieten van rust met je eigen gezelshap. Denk dan eens aan een van deze huisjes in de natuur:

2. Glamping in Mexico

Een echt unieke ervaring krijg je als je slaapt in een glampingtent. Een stuk meer luxe dan op een normale camping maar wel het echte buitenleven gevoel. Van dome tot safaritent, in Mexico vind je genoeg luxe tenten om in te overnachten!

3. Duurzaam overnachten in Mexico

Voor wie zeker wil weten dat de accommodatie zich inzet voor de natuur, hier enkele eco-overnachtingen in Mexico. Zij werken met hergebruikte materialen, hebben waterbesparende faciliteiten, dragen een deel van de winst af aan natuurbehoud of doen iets anders positiefs voor natuur en lokale bevolking!

4. Hotels Mexico

Slapen in een hotel in Mexico kan ook al een heel unieke ervaring zijn. Tenminste, als je weet waar je de bijzondere plekken kan vinden. Denk aan schitterende resorts en boetiek hotelletjes. Wat denk je van onderstaande?

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Manou Kemna
Geschreven door
Manou Kemna
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!