Ga naar content

Wat te doen in Peru?

Activiteiten in Peru

Een actieve reis naar Peru in de planning en heb je geen idee wat je allemaal kan doen in Peru? Wil je wandelen, fietsen of actief zijn tijdens je vakantie en heb je bovendien een passie voor natuur, dan vind je op onze informatieve site zeker wat je zoekt. Op onze algemene Peru pagina's krijg je een overzicht van de mooiste bezienswaardigheden en wat er te doen en te zien is in de verschillende gebieden. Hieronder alvast wat leuke tips. Maar wij weten ook niet alles! Schroom dus niet om ook jouw tips voor activiteiten en bezienswaardigheden in Peru te delen met andere reizigers. Heb je nog geen reis geboekt, bekijk dan onze tips voor een natuurreis in Peru en lees meer informatie over de mooiste regio's.

Afbeelding voor Wandelen in Peru
Wie de natuur en cultuur in Peru optimaal wil beleven moet de wandelschoenen aan  trekken: tijdens een trekking zie je veel meer wilde dieren,...

Rondreizen in Peru

De ultieme manier om in Peru te reizen is een rondreis langs alle highlights. In elke regio kan je weer andere activiteiten ondernemen en zo kennis maken met de veelzijdigheid van het land. 

Wil je graag een individuele rondreis Peru laten samenstellen door een reisorganisatie? Bekijk dan eens de afwisselende rondreizen van Van Verre. De reizen zijn volledig naar jouw wensen aan te passen, of je nu alleen de hoogtepunten
wilt bezoeken of juist naar de minder bekende regio’s toe wilt. Je bepaalt de route helemaal zelf en zo bezoek je alleen de plekken die jij graag wilt zien.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!