Ga naar content

Bed and breakfast Friesland

Bijzonder overnachten Friesland - B&B's in Friesland vind je in alle soorten en maten en op verschillende mooie plekken in de provincie. Denk aan een luxe B&B met sauna en hottub of juist aan een klein huisje ergens verstopt in een groene tuin. Liefhebbers van bed and breakfasts kunnen hun hart dus ophalen in Friesland. Op deze pagina delen wij onze favoriete adresjes met jou.

Bijzondere B&B in Friesland

Voor gave bed and breakfasts kijken wij graag bij Booking.com. Hier vind je een enorm aanbod aan B&B's en kan je filters aanzetten voor bijvoorbeeld huisdieren, wellness, omgeving en meer. Zo vind je precies de B&B die bij jou past. Onderstaand hebben we al enkele leuke ideeën voor een mooie bed and breakfast in Friesland op een rij gezet.

1. Bed and breakfast aan het water

Wat is een verblijf in Friesland zonder het water op te gaan? Wanneer je al slaapt aan het water kan je zo met je sloepje of kano direct de omgeving verkennen. De mooie Friese meren op of peddelen door de landelijke slootjes, tussen de koeien.

2. Luxe B&B in Friesland

Wie zin heeft om zich helemaal in de watten te laten leggen, kan terecht bij een luxe (wellness) B&B. Kijk eens naar een Bed and Breakfast met extra uitgebreid ontbijt of met een sauna of hottub. Zeker weten dat jij uitgerust thuiskomt van jouw vakantie in Friesland.

3. Bed and breakfast op de boerderij

Wanneer je enkele nachten op het Friese platteland doorbrengt, kom je volledig zen weer terug. Vertraag, neem het met de dag en geniet bij het ontbijt van verse producten uit de streek. Er zijn een heleboel B&B's in Friesland gevestigd in een boerderij, zoals onderstaande:

4. Bed and breakfast met hond in Friesland

De hond is natuurlijk een gezinslid dat niet mag ontbreken tijdens de vakantie. Het kan soms wel moeilijk zijn om een B&B te vinden waar de viervoeter welkom is. Daarom zetten we een paar huisdiervriendelijke B&B's in Friesland op een rij. Natuurlijk ook leuk als je zelf geen hond hebt!

  5. B&B in de Friese natuur

  Vind jij het vooral belangrijk dat de natuur centraal staat tijdens een verblijf in een B&B in Friesland? Kijk dan eens naar deze leuke opties. Hier ben je op elk moment volledig verbonden met de natuur.

  Veelgestelde vragen

  Afbeelding van Manou Kemna
  Geschreven door
  Manou Kemna
  Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!