Ga naar content

Wat te doen in Twente?

Doen en zien in Twente

Heb je geen zin om stil te zitten tijdens een weekend of weekje vakantie in Twente, pak dan de wandelschoenen in of zet de fiets op de fietsendrager. In de verschillende gebieden ligt een uitgebreid aanbod van paden. De mooiste stadjes zijn Hengelo, Almelo, Oldenzaal en Haaksbergen. Onze aanbevelingen voor bezienswaardigheden:

Afbeelding voor Wandelen in Twente
Tips voor mooie wandelroutes, wandelgebieden, overnachtingsmogelijkheden en leuke georganiseerde arrangementen of vakanties.
Afbeelding voor De Regge
Wandelen langs de Regge, een prachtig kronkelend riviertje in Overijssel. Een walhalla in Twente voor vogelspotters, fietsers en wandelaars.
Afbeelding voor Het Hulsbeek
Natuur bij Oldenzaal. Wandelen, zwemmen en schaatsen bij het Hulsbeek recreatiepark. Wilco vertelt je alles wat je wilt weten over dit natuurpark.
Afbeelding voor Sallandse Heuvelrug (Overijssel)
Waar in Overijssel vind je mooie natuur en kan je genieten van rust en stilte tijdens een weekend weg? De Sallandse Heuvelrug is een prachtig...
Afbeelding voor Haaksbergerveen
Een van de mooiste natuurgebieden in de Provincie Overijssel. Marja neemt ons mee naar een van haar favoriete wandelgebieden in het oosten van...
Afbeelding voor Buurserzand
Heide en vennengebied in Twente. Marja neemt je mee op stap naar haar favoriete natuurgebied dicht bij huis, het Buurserzand.
Afbeelding voor Bijzonder overnachten in Twente
Hoe maak je een vakantie in Twente nóg leuker en relaxter dan het al is? Door te kiezen voor een originele slaapplek! De bijzondere accommodaties...

Actieve vakantie Twente

Je kunt alles zelf regelen, maar ook kiezen voor een compleet verzorgd fiets- of wandelarrangement. Je hoeft dan zelf helemaal niets meer te regelen, ook wel fijn toch?

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!