Ga naar content

Overnachten Vinkeveense Plassen

Wil jij bij de Vinkeveense Plassen overnachten? Bekijk dan onze tips voor de meest bijzondere slaapplekken op en aan het water. Wat denk je van een huisje met boot of slapen op een privé-eiland? Wij tippen de meest unieke overnachtingen waarbij de natuur centraal staat.

Bijzondere overnachtingen Vinkeveense Plassen

Huisje huren, slapen op een glamping, lekker kamperen of misschien kies je voor een prachtig hotel met uitzicht op het water. Dit zijn wat ons betreft de mooiste slaapplekken bij de plassen.

Bootje huren, vogels observeren en de zon zien ondergaan in het water. Dit is digitaal detoxen.

1. Huisje huren Vinkeveense Plassen

De tofste vakantiehuisjes in de natuur van de Vinkeveense Plassen vind je bij Natuurhuisje. Hier kijken wij graag voor inspiratie. Er is een opvallend groot aanbod aan blokhutten en tiny houses. Mooie huisjes aan het water en vaak met een boot, supboard of kano. Echt van die knusse slaapplekken waar je nooit meer weg wil. Onze selectie:

  Vakantiehuisjes

  Ook tof: slapen in een villa bij de Vinkeveense Plassen:

  2. Tiny House Vinkeveense Plassen

  Natuurlijk kunnen de populaire Tiny Houses niet onbenoemd blijven. Ook bij de plassen kan je overnachten in zo’n piepklein knus huisje aan het water. Van lekker basic tot super luxe met eigen wellness. Enkele geweldige opties:

  3. Eiland huren Vinkeveense Plassen

  Hoe tof is dit? Het is mogelijk om bij de Vinkeveense Plassen een privé-eiland te huren zodat je echt volledig in alle rust en privacy kan overnachten. Super romantisch en op en top natuurbeleving.

  4. Glamping Vinkeveense Plassen

  Ook glampings zijn er genoeg! Luxe tenten, pipowagens, ingerichte caravans, mini hutjes, boomhutten... Alles komt voorbij! Dit zijn de gaafste opties.

   5. Hotel Vinkeveense Plassen

   Hoewel er veel meer aanbod is aan knusse huisjes, is het natuurlijk ook mogelijk om te slapen in een hotel bij de Vinkeveense Plassen. Kijk hiervoor eens bij Booking.com en Voordeeluitjes.nl. Hier vonden wij enkele sfeervolle hotels die echt wat unieks hebben.

   6. Slapen op een boot

   De Vinkeveense Plassen door en door ervaren? Dan slaap je natuurlijk óp het water, op een boot! Bekijk eens Houseboat Vinkeveen. Hier slaap je op een schip van meer dan 100 jaar oud, maar wel helemaal uitgerust met de gemakken van nu.

   Woonboot Vinkeveen
   © Booking.com
   Slapen op een boot
   Deel op Pinterest

   Een warm houten interieur doet je meteen thuis voelen en dankzij de airco en douche is het ook nog eens super comfortabel. Je slaapt midden in de natuur van de Vinkeveense Plassen, op een rustig watertje omringd door watervogels. Direct naast de boot ligt jouw mooie tuin.

   Veelgestelde vragen

   Afbeelding van Manou Kemna
   Geschreven door
   Manou Kemna
   Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!