Ga naar content

Wat te doen op Gran Canaria?

Activiteiten op Gran Canaria

Wat is er te beleven op dit Canarische Eiland? Op Gran Canaria is van alles te doen. Vanuit het hotel kan je tal van leuke excursies boeken naar bezienswaardigheden over het hele eiland. Ga wandelen in de duinen bij Maspalomas, wandelen en fietsen in het binnenland! Surfen, snorkelen, kitesurfen of duiken, ook de watersport fanaat komt aan zijn trekken. Vooral de zuidkust is populair voor activiteiten in en rond het water.
Ben je op zoek naar algemene informatie over het eiland, bekijk dan onze tips voor het regelen en boeken van je vakantie in de natuur op Gran Canaria.

Doen op Gran Canaria

Afbeelding voor Fietsen op Gran Canaria
Gran Canaria is meer dan een zonbestemming voor strandtoeristen. Door het bergachtige binnenland en langs de rotsachtige kust slingeren prachtige...
Afbeelding voor Wandelen op Gran Canaria
Martine deelt haar tips voor een wandeling op het Canarische pareltje Gran Canaria. Wat zijn de mooiste wandelgebieden en de beste periode om te...

Tours en excursies

En er is zoveel meer. Suppen, yoga, zeilen, duiken, er is veel te doen op Gran Canaria. Onze partners bieden tal van leuke activiteiten op en rond het eiland. Boek jij nu al de leukste ervaringen?

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!