Ga naar content

Game of Thrones Studio Tour

Noord-Ierland - Warner Bros. De officiële Game of Thrones™ Studio Tour van de beroemde en veelvuldig bekroonde fantasy-serie gaat op 4 februari 2022 open. Kaartjes zijn nu te koop via de officiële Game of Thrones Studio Tour website.

Game of Thrones™

De HBO-serie Game of Thrones™ werd in 207 landen en gebieden vertoond en brak record na record. De acht seizoenen zijn uitgegroeid tot een legendarische serie in de wereld van televisie en film. In april 2021 vierde de serie reeds haar ijzeren jubileum, omdat het exact 10 jaar geleden was dat de eerste aflevering werd uitgezonden. Dit wordt nu extra bekroond met de opening van de nieuwe Studio Tour in Noord-Ierland.

Nieuwe Studio Tour in Banbridge

De splinternieuwe belevenis is te vinden in de Linen Mill Studios in Banbridge in Noord-Ierland. Dit is de originele locatie waar de succesvolle HBO-serie werd opgenomen. Tijdens een interactieve tour maak je kennis met de originele sets, kostuums en decorstukken van de serie.

De tour voert door een oppervlakte van maar liefst 34.000 m² aan bezienswaardigheden uit de Seven Kingdoms. Stap in de epische Great Hall in Winterfell, waar Jon Snow tot koning van het noorden werd uitgeroepen. Bekijk de legendarische troon van Daenerys Targaryen, duik in de fantastische visuele effecten van Game of Thrones en laat je imponeren door de ongelofelijke precisie en vakmanschap van de mensen achter de schermen.

Je ontdekt de wereld van Westeros en beleeft de serie alsof je er zelf deel van uit maakt. Begeef je in de King's Landing, Winterfell, Dragonstone, de Wall en nog meer gebieden uit de serie. Het is bovenal een bijzondere ervaring om  precies op de plek te zijn, waar tal van bekende scènes uit de serie zijn gefilmd.

Kom jij zelf een reis door Westeros maken? Combineer de studio tour met een reis door Noord-Ierland en Ierland en ervaar de echte fantasy-wereld in levende lijve. Banbridge en de Linen Mill Studios zijn makkelijk te bereiken vanaf Belfast en Dublin en prima te combineren met een rondreis langs andere highlights van het eiland.

Vanaf 4 februari 2022

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!