Ga naar content

Ervaringen / tips Alberta

Wat zijn jouw ervaringen en vakantieverhalen over Alberta in Canada? Deel jouw scores, verhalen en reviews. Wat vind jij de mooiste natuurparken en plekjes? Welke aanbevelingen geven andere natuurliefhebbers over hun verblijf in Alberta? Welke plaatsen raden zij aan om te bekijken? Lees ook hun ervaringen en tips over een reis naar Alberta. 

door Wiet van Bragt op

Mwoa, ook al stikt het van de toeristen, het blijft een schitterende plek. Enneh... niet bij het hotel aan de waterkant blijven hangen hè.

door Erika Smeenge op

En daar ben ik helemaal mee eens!.Om eerlijk te zijn viel het ons tegen, we hebben daar in de buurt nog veel mooiere meren gezien bv Lake Emerald dat was super.

door Stijn Dellaert op

Bij Louise Lake stikt het van de toeristen en tot rust komen kan hier onmogelijk. Er zijn betere plaatsen in de Rockies om tot rust te komen zoals The rockwall in Kootenay.

door Hilde De Winne op

Alberta en British Columbia hebben mij diep geraakt. Ongerepte natuur, heel weids, bergen bedekt met eeuwige sneeuw, ontelbare prachtige meren, roofvogels in de lucht, wild op de grond, ontzettend warme mensen...ga zo maar door. Heel indrukwekkend! Tip: logeer als je kan in Bed & Breakfasts, zo krijg je tips uit eerste hand. En haast je niet om zoveel mogelijk op een zo kort mogelijke tijd te zien. Ga liever een keertje terug, of een derde of een vierde keer...!

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!