Ga naar content

Wintervakantie januari

Januari is de wintermaand bij uitstek. Tijd dus om muts, handschoenen en sjaal in te pakken en op zoek te gaan naar de leukste winterreizen! Naturescanner geeft je een aantal leuke tips voor een wintervakantie in januari.

Mooie winterbestemmingen januari

Er is een kans dat er in januari sneeuw ligt in eigen land en dat de bossen prachtig wit zijn. Maar helemaal sneeuwzeker zijn Nederland en België niet. Meer zekerheid heb je in de bergen in Noord-Europa of Zuid-Europa.

1. Winter dicht bij huis

In eigen land is ook al ontzettend veel leuks te beleven in de winter. Daarom delen we graag onze tips voor leuke bestemmingen om er toch even een weekend tussen uit te zijn in de koude maanden. Bekijk onze tips voor de winter in Nederland

Tip

Afbeelding voor Winter in Friesland
Heb je last van de herfstblues of een winterdip? Kom dan opfriesen in Friesland! Heerlijk uitwaaien op het wad, een frisse wandeling om je hoofd leeg...

2. Winterreizen januari

Waarheen als je zeker wil zijn van sneeuw en een winters landschap? Wat zijn de mooiste winterbestemmingen in januari? Blijf je in Europa, kies dan voor een vakantie in de bergen. De populairste vakantiebestemmingen met sneeuwzekerheid in januari zijn de Alpen, de Pyreneeën en Scandinavië. 

In Noord-Europa (Finland, Zweden en Noorwegen) zijn er tal van mogelijkheden om skiën te combineren met allerlei leuke winteractiviteiten, zoals hondensledetochten en sneeuwscootertochten. Bekijk onze tips voor een leuke wintervakantie in januari:
1. Lapland
2. Noorderlicht reizen
3. Alpen

Bekijk ook

3. Wintersport januari

Wat zijn sneeuwzekere bestemmingen voor een wintersport vakantie in januari?
Top bestemmingen met sneeuwzekerheid in januari:
1. Wintersport in Frankrijk
2. Wintersport in Bulgarije
3. Wintersport in Oostenrijk
4. Wintersport in Italië
5. Wintersport in Duitsland
6. Wintersport in Noorwegen
7. Wintersport in Turkije

Wintersport in Scandinavië? Bekijk de tips voor een wintervakantie van onze partner Nordic en vraag de winterbrochure van Buro Scanbrit aan.

Kleding en accessoires voor de winter

Veelgestelde vragen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!