Ga naar content

Wintervakantie januari

Januari is de wintermaand bij uitstek. Tijd dus om muts, handschoenen en sjaal in te pakken en op zoek te gaan naar de leukste winterreizen! Naturescanner geeft je een aantal leuke tips voor een wintervakantie in januari.

Mooie winterbestemmingen januari

Veel kans dat er in januari sneeuw ligt in eigen land en dat de bossen prachtig wit zijn. Maar helemaal sneeuwzeker zijn Nederland en België niet. Meer zekerheid heb je in de bergen in Noord-Europa of Zuid-Europa.

1. Winterreizen januari

Waarheen als je zeker wil zijn van sneeuw en een winters landschap? Wat zijn de mooiste winterbestemmingen in januari? Blijf je in Europa, kies dan voor een vakantie in de bergen. De populairste vakantiebestemmingen met sneeuwzekerheid in januari zijn de Alpen, de Pyreneeën en Scandinavië. In Noord-Europa (Finland, Zweden en Noorwegen) zijn er tal van mogelijkheden om skiën te combineren met allerlei leuke winteractiviteiten, zoals hondensledetochten en sneeuwscootertochten. Bekijk onze tips voor een leuke wintervakantie in januari:
1. Lapland
2. Noorderlicht reizen
3. Alpen

2. Wintersport januari

Wat zijn sneeuwzekere bestemmingen voor een wintersport vakantie in januari? Komend wintersportseizoen is Bulgarije de prijsvechter voor TUI.nl. De bestemming is goedkoop en in januari biedt de organisatie vluchten aan met eigen luchtvaartmaatschappij, waardoor een skivakantie van 8 dagen al boekbaar is vanaf € 199.
Top bestemmingen met sneeuwzekerheid in januari:
1. Wintersport in Frankrijk
2. Wintersport in Bulgarije
3. Wintersport in Oostenrijk
4. Wintersport in Italië
5. Wintersport in Duitsland
6. Wintersport in Noorwegen
7. Wintersport in Turkije

Wintersport in Scandinavië?
Vraag dan nu de winterbrochure van Buro Scanbrit aan.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Voor iedere subscriber doneren wij jaarlijks aan een natuurproject!