Ga naar content

Bijzonder overnachten in Chili

Chili heeft vele leuke adresjes om te overnachten. Er is een groot aanbod aan bijzondere hotels en ecolodges. Wij geven je alvast enkele tips voor bijzondere slaapplekken en originele overnachtingen in Chili. Zeker in het populaire Patagonië stikt het van de unieke slaapplekjes, dus deze regio zal je regelmatig tegenkomen in de overnachtingstips.

Leuke slaapplekken in Chili

Voor ieder type natuurreiziger is er een bijzondere accommodatie te vinden in dit mooie land. Of je nou houdt van een luxe wellnesshotel of toch liever avontuurlijk overnacht op een glamping of camping. Bij de accommodaties die wij tippen weet je in ieder geval zeker dat natuurbeleving voorop staat.

1. Lodges in Chili

Slapen in een lodge geeft je vrijwel altijd een bijzondere ervaring. Je slaapt hier midden in de natuur in een huisje of kamer waar echt aandacht in zit. Wanneer je in een ecolodge overnacht ben je bovendien goed duurzaam bezig. Wat denk je van deze schitterende lodges in de natuur van Chili?

2. Glamping in Chili

Slapen op een mooie luxe camping in een al opgezette tent, dome of andere glamping accommodatie kan in Chili op vele plekken. Het is heel fijn om bij aankomst niet nog je tentje op te hoeven zetten maar wel het gezellige campinggevoel te ervaren. Dat kan bij onderstaande glampings in Chili!

Goed om te weten dat er ook voldoende opties zijn voor gewoon kamperen in Chili. Kijk eens bij Booking.com voor de leukste kampeerplekken van het land. Je krijgt een mix van glampings en campings dus even goed zoeken. Camping Diaguitas is bijvoorbeeld echt ontzettend leuk, midden in de natuur aan een rivier in Centraal-Chili.

3. Slapen in een wijnvat

Bezoek tijdens je rondreis door Chili ook de wijnregio Colchagua met zijn groene valleien, chique wijnboerderijen en velden volop druivenstruiken. Deze mooie streek bij Santa Cruz staat bekend om de productie van rode wijn en zijn heerlijke wijnproeverijen. Je kunt er ook in een wijnvat slapen. Hoe bijzonder en treffend is dit! 

4. Hotels in Chili

Wat zijn nou de echte pareltjes als je het over hotels hebt? Wij zoeken altijd graag kleinschalige hotels of hotels die op een fantastische locatie in de natuur liggen.

5. Vakantiehuizen in Chili

Slapen in een prachtig huisje in de natuur, dat is voor de meeste natuurliefhebbers een feest. Dit kan bijvoorbeeld in de bossen of aan zee. Net wat je fijn vindt.

6. Bijzonder overnachten Atacama

Grote kans dat jouw reis door Chili ook naar de Atacamawoestijn gaat. Hier vind je heel speciale accommodaties in en rond de plaats San Pedro de Atacama. Vanuit daar trek je met een tour de woestijn in.

7. Bijzonder overnachten Paaseiland

Misschien wil jij jouw reis naar Chili wel verlengen met een bezoek aan het mysterieuze Paaseiland. Ook daar wil je natuurlijk slapen op een uniek plekje in de natuur. Er zijn talloze opties! Dit zijn onze favorieten.

Veelgestelde vragen

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!