Ga naar content

Paraguay natuur

Wij hebben nog geen tijd gehad om ons grondig in de natuur van Paraguay te verdiepen. De komende weken zullen wij meer gaan schrijven en we raden daarom aan om onze site regelmatig te bekijken voor het lezen over vakanties naar natuurgebieden.

Excursies Paraguay

Wil je de leukste activiteiten doen en de leukste plekken ontdekken? Boek dan nu vast een van de te gekke excursies en tours in Paraguay!

Reizen naar Paraguay

Heb je zelf informatie of advies dat je wilt delen met mensen die plannen hebben om te reizen naar Zuid-Amerika en Paraguay, deel dit dan hieronder. Heb je heel veel informatie of foto's, neem dan contact met ons en wie weet word jij een van onze reisreporters.

Meer weten over reizen naar Zuid-Amerika, bekijk dan ook de teksten en aanbiedingen voor vakanties naar de overige landen. Men raadt aan om de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te lezen alvorens je een vakantie naar Paraguay boekt.

Voor autoverhuur in Zuid-Amerika raden wij aan om een 4WD te nemen, al is Paraguay geen bergachtig land en kun je hier ook een heel eind komen met een gewone huurauto.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Feedback geven