Ga naar content

Libië

NatureScanner.nl heeft als doel om alle natuurgebieden in de wereld te belichten. Helaas is op dit moment reizen in Libië niet mogelijk. Ook buurlanden als Algerije, Tunesie, Niger en Tsjaad krijgen op dit moment een negatief reisadvies. Wil je graag reizen in Noord-Afrika? Bekijk de vele mogelijkheden die Marokko biedt. Egypte biedt ook mogelijkheden, maar je kunt niet door het hele land reizen.

Natuur Libie

De natuur van Libie kenmerkt zich voornamelijk door woestijnen. Dit betekent echter niet dat er niets te zien is: in de woestijn vind je prachtige oases en bizarre formaties. Bekijk hiernaast de foto's om een idee te krijgen van de natuur in Libie.

Reizen naar Libië

Gezien de huidige situatie in Libie is het aanbevolen om de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te lezen alvorens je reizen naar Libië boekt. Wellicht ook niet onverstandig om een goede reisgids aan te schaffen voor vertrek.

Wist je dat NatureScanner heel veel informatie heeft over alle landen wereldwijd? Meer weten over reizen naar Afrika, bekijk dan ook de teksten en aanbiedingen voor vakanties naar de overige landen en check het overzicht van veilige Afrikaanse bestemmingen. Ook buiten Afrika brengen wij natuur en reizen in kaart.

Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!