Ga naar content

Bijzonder overnachten op Vlieland

Het Waddeneiland Vlieland is het ideale eiland om te bezoeken als je op zoek bent naar rust, ruimte en natuur. Vlieland is autovrij waardoor het er heerlijk stil is. Waar vind je dat nou nog? Verken het eiland per fiets vanuit jouw bijzondere accommodatie op het eiland. Wij hebben een aantal prachtige slaapplekken op Vlieland gevonden. Voel je vrij en geniet!

Bijzondere overnachtingen op Vlieland

Het is goed om te weten dat Vlieland slechts één dorp telt, Oost-Vlieland. Bijna alle accommodaties concentreren zich rond dit dorp. Daardoor is de rest van het eiland heerlijk rustig en ongerept. Ideaal dus voor jouw natuurvakantie op Vlieland. Onderstaand geven we je tips voor diverse overnachtingen in Oost-Vlieland en een enkele in het midden van het eiland.

1. Natuurhuisje Vlieland

Voor wie op zoek is naar een slaapplek in de natuur van Vlieland, raden we onderstaande vakantiewoning aan. Mooie plek in de natuur.

2. Hotel aan zee Vlieland

De zee is altijd dichtbij op Vlieland, maar als je wil slapen met uitzicht op de golven kunnen we je aanraden eens te kijken bij Booking.com. Daar vonden we onderstaand hotel:

3. Vakantiepark Vlieland

Landal GreenParks Vlieduyn biedt mooie appartementen midden in de duinen. Gelegen in het noordoosten van Vlieland zit je dichtbij de veerboot, Oost-Vlieland maar ook bij het bos en de zee. Het park biedt accommodatie voor 2 tot 4 personen, kleinschalig en in het groen. Op en rond het park is genoeg te doen. Je krijgt bij verblijf op het park 10% korting op huurfietsen en mountainbikes, heerlijk dus om het eiland rond te fietsen. Ook paardrijden, zeehonden kijken, kitesurfen of raften in de branding behoren tot de opties. Bekijk de appartementen:

4. Hotel centraal Vlieland

Vind je het niet erg dat je niet vlakbij het dorp en de veerboot slaapt? Kijk dan naar een van de weinige hotels centraal op het eiland. Breng een bezoek aan de 'Sahara van het Noorden', Vliehors, met het bijzondere drenkelingenhuisje. In het midden van het eiland ben je echt weg van de drukte. De Waddenzee, de Noordzee en diverse natuurgebieden met vogelkijkhutten liggen aan je voeten.

5. Leuk hotel Vlieland

Bekijk ook eens deze hotels op Vlieland die net even wat bijzonders hebben. Onderstaande accommodaties zijn parels op dat gebied. Bekijk ook zeker eens arrangementen bij Voordeeluitjes.nl. Hier boek je een hotel inclusief een extraatje zoals fietshuur of diner.

6. B&B Vlieland

Op zoek naar een leuke Bed and Breakfast op Vlieland? Dat zijn er niet veel, kijk eens naar onderstaande tips.

Veelgestelde vragen

Afbeelding van Manou Kemna
Geschreven door
Manou Kemna
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!