Ga naar content

Ervaringen / tips Argentinië

Hoe beoordeel jij Argentinië als vakantieland? Geef een review aan jouw vakantie. Welke gebieden vind jij het mooist? Deel jouw ervaringen en vakantieverhalen. Wat hebben andere reizigers geschreven over hun rondreis door Argentinië? Lees hun aanbevelingen, scores en tips. Wat is hun Top 3 favoriete plekken in Argentinië? 

door van Nellestijn op

Drie weken per huurauto rondgereden in het noorden van Argentinië. Een vakantie om nooit te vergeten! Heel veel plekken waar je nog heel alleen op de wereld bent. Fantastische ervaring.

door Martina Stoessel op

ik kom zelf ook uit Argentinie en daar is veel moois te vinden. De plek waar ik het liefst kom is een beetje vandaan Buenos Aires [een beetje bij de eind] daar in een smalle paadje kom bij een grote fontein waar bankjes zijn en een paar restaurantjes. Het is daar niet zo druk daar kom ik altijd wel als ik naar Argentinie ga .Het is zeker een aanrader daar kun je [als je kinderen hebt] naar een speeltuintje en daar kan je ijs halen voor wat afkoeling (het is geen zelfgemaakte ijs dus geen zorgen). Verder ga ik ook naar een pleintje daar niet ver vandaan daar zijn een paar winkeltjes en wat schattige huisjes dus zeker is bekijken.

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!