Ga naar content

Ervaringen / tips Hoge Veluwe

Ben je weleens in Nationaal Park de Hoge Veluwe geweest en deel je graag jouw ervaringen? We lezen graag jouw verhalen. Welke dieren heb jij er gezien en heb je er gewandeld of gefietst? Wat vinden andere reizigers over hun verblijf op de de Hoge Veluwe. Welke bezienswaardigheden bevelen zij aan en hebben ze er ook overnacht? 
Bekijk zeker ook onze tips over wat te doen op de Hoge Veluwe.

2 personen geven Hoge Veluwe een
3,4 sterren
door Carin op

Minstens 1 keer per jaar brengen wij met het hele gezin een bezoek aan het nationaal park de Hoge Veluwe. Dan nemen we deel aan excursies of bezoeken we de musea. Wanneer je puur komt om te fietsen of te wandelen, dan zou ik zeker aanraden om ook eens de omgeving te verkennen. Bos in Bennekom, het Wekeromse Zand, Edese Bos, Renkum, Planken Wambuis, er zijn zat gratis plekken om te wandelen die ook mooi zijn.

Natuur 10
Wandelen 10
Rust 8
Dieren 10
Bevolking 0
Weer en klimaat 0
Totale beleving 9
Gemiddelde score: 6,7
door Anneke van Bergen op

De Hoge Veluwe is onze favoriete bestemming, als het weer het enigszins toelaat zijn we er te vinden. de natuur is er geweldig en je kunt er uren wandelen door dichte bossen of open vlaktes zonder een mens tegen te komen. en genieten van een onverwachte ontmoeting met edelherten etc.

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!