Ga naar content

Ervaringen / tips Terschelling

Beoordeel jouw vakantie op Terschelling? Wat zijn er jouw favoriete plekjes en welke bezienswaardigheden deel jij graag met anderen. We zijn benieuwd naar jouw reviews en ervaringen. Lees ook de reisverhalen en scores van andere natuurliefhebbers over hun verblijf op Terschelling. Welke tips en aanbevelingen geven zij? 

2 personen geven Terschelling een
4,8 sterren
door Martin van Aalst op

Al sinds mijn jeugd eens in de zoveel jaar een midweek naar Terschelling toe. Het blijft genieten, een ontsnapping aan het drukke alledaagse leven.. een oase van rust. Heerlijk uitwaaien aan de kust, met de fiets over het eiland heen en de meest bijzondere plekjes 'ontdekken'. Elke keer weer, heerlijk!

Favoriete plekken
  1. Noordsvaarder
  2. Boschplaat
  3. Ruige Hoek
  4. West aan Zee
Natuur 10
Wandelen 10
Rust 10
Dieren 10
Bevolking 8
Weer en klimaat 9
Totale beleving 10
Gemiddelde score: 9,6
Reisperiode Voorjaar, zomer, najaar
Reisduur 5 dagen
door Astrid op

Het weekend Terschelling was echt mijn meest ontspannen weekend weg ooit. Je huurt bij aankomst een fiets en de fietsenverhuur brengt je spullen naar het hotel of B&B (en weer terug)! Binnen een kwartier fiets je via de dorpjes door bos en heide naar het strand. Bij slecht weer is het juttersmuseum een aanrader, vooral als je net een strandwandeling door weer en wind hebt gemaakt. Daar kun je trouwens ook prima opwarmen in het café. Kortom: schitterende natuur in alle soorten en maten, vriendelijke mensen en het ultieme eilandgevoel.

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!