Ga naar content

Ervaringen / tips La Gomera

Geef een beoordeling over jouw rondreis op La Gomera. Wat is jouw review over dit fraaie Canarische eiland? Deel jouw ervaringen en reisverhalen. Welke scores hebben andere reizigers gegeven over hun vakantie op La Gomera? Wat is hun Top 3 mooiste bestemmingen? Welke plekken bevelen zij aan? Lees ook hun verhalen over La Gomera.door Henk van Wijngaarden - STAP Reizen op

La Gomera is een mooi, maar erg bergachtig en vulkanisch eiland. Het is een wandeleiland met heel veel voetpaden, maar alleen geschikt voor de stevige wandelaar, aangezien er veel moet worden geklommen en gedaald over vaak smalle en rotsige voetpaden. Een vlakke omgeving is op het eiland nauwelijks te vinden. Rolstoelvoorzieningen ben ik niet of nauwelijks tegengekomen. Dat is dus naar mijn mening niet aan te raden.
Vlakkere eilanden zijn wel Lanzarote en Fuerteventura. Maar daar zijn de wandelmogelijkheden geringer over de veelal mulle zandpaden. Het is dus best moeilijk lopen.

door Pauline verkuijlen op

Hoe steil zijn de heuvels tijdens het wandelen op la Gomera? Is het ook te doen als er een rolstoel meegaat? Helling af kan ik dan gaan zitten en klimmen doe ik met prothese. Ik hou het wel 2 uurtjes uit op die manier. Zijn er goed aangegeven wandelingen?

door reny op

Kijk, het mooie La Gomera

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!