Ga naar content

Single Parent reizen

Alleenstaande ouder en graag op vakantie met je kind of kinderen? Hou je bovendien van natuur, dan is dit een geschikte site voor jou! Op Naturescanner vind je informatie over natuurreizen over de hele wereld, hieronder de beste organisaties voor een single parent reis of eenoudervakantie.

Leuke bestemmingen voor single parents met kids

Hou je van avontuurlijk reizen en wil je dat ook als alleenstaande ouder met je kinderen doen? Zowel binnen als buiten Europa zijn er tal van mogelijkheden voor eenoudervakanties. Westerse landen zijn uiteraard het makkelijkste te bereizen: er zijn goede faciliteiten voor handen en er is altijd goede medische hulp in de buurt. Frankrijk, Spanje, Portugal, Scandinavië, Engeland, het behoort allemaal tot de mogelijkheden voor een eenoudervakantie. Wie het echte avontuur opzoekt kan deelnemen aan een groepsreis voor single parents naar een verre bestemming. Populaire landen zijn Indonesië, Thailand, Maleisië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten en Canada. Een heel avontuur voor kinderen!

Reizen voor alleenstaande ouders: eenoudervakanties

Op zoek naar reizen voor alleenstaande vaders of alleenstaande moeders? Bedenk dan dat er speciale groepsreizen voor alleenstaande ouders georganiseerd worden, waarbij een groot deel van de organisatie je uit handen wordt genomen. Verschillende reisorganisaties bieden avontuurlijke reizen voor alleenstaande ouders met kleine kinderen, peuters, baby's of pubers. In groep of individueel, vaak zonder dat er andere stellen mee reizen. Er worden prachtige reizen aangeboden naar verre bestemmingen en landen binnen Europa. Bekijk de Single parent reizen naar exotische bestemmingen wereldwijd, en ga op pad met andere single-parents: alleenstaande papa's en mama's. Er zijn speciale data voor single parent reizen. Djoser organiseert ook speciale avontuurlijke groepsreizen met kinderen, maar dit zijn geen speciale single parent reizen. Hieronder vind je leuke Nederlandse touroperators die hier wel in gespecialiseerd zijn. Bekijk zeker ook eens onze single reizen tips.

Reizen met je zoon of dochter

Ook al bestaat jouw gezin uit twee ouders, toch kan het erg leuk zijn voor zowel het kind als de moeder of vader om er even met 1 ouder tussen uit te zijn. 'Mannendingen' doen voor vader met zoon of juist lekker iets meisjesachtigs met de dochter. Heerlijk shoppen voor moeder en dochter of naar een dinosauruspark met het zoontje.

Avontuurlijke groepsreizen voor single parents

Eenoudervakanties, maar dan met een avontuurlijke twist? Reis mee met een van onderstaande groepsreizen naar bijzondere bestemmingen wereldwijd.

Afbeelding van Cindy Theunissen
Geschreven door
Cindy Theunissen
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!