Ga naar content

Ervaringen / tips in Polen

Geef een beoordeling over jouw vakantie in Polen. Welke gebieden en nationale parken beveel jij anderen aan? Deel jouw ervaringen en scores. Lees ook de beoordelingen en reisverhalen van andere reizigers over hun rondreis. Wat vinden zij de mooiste plekjes en hoogtepunten van Polen? Lees ook hun reviews en aanbevelingen.

2 personen geven Polen een
4,9 sterren
door E.B Van Schaik - Tober op

In Polen hebben ze tevens bergen naam Bieszczady , en Tatra gebergte behoort tot Polen en Slowakije maar niet Tchjechie , Polen ligt in Centraal Europa, en niet in Oost !!!

Favoriete plekken
  1. Krakow
  2. Poznan
  3. Gdansk
Natuur 10
Wandelen 10
Rust 10
Dieren 10
Bevolking 10
Weer en klimaat 9
Totale beleving 10
Gemiddelde score: 9,9
Reisperiode nvt
Reisduur nvt
door Sjoerd Hoek op

Gryfino, daar ben ik geweest :) het heeft er alle schijn naar dat dit door invloed van mensen komt. Het betreft nl een klein stukje van dit bos waar omheen even oude bomen staan die normaal gegroeid zijn. Daarnaast staan ze ook nog allemaal in dezelfde richting. In Rusland is er iets soortgelijks wat men "the dancing forest" noemt en in Portugal "snaketrees". Deze groeien echter in allerlei willekeurige richtingen en zijn niet zo geordend als in Gryfino, waardoor het daar een meer natuurlijk proces lijkt te zijn...

Plaats jouw ervaring / tips

Natuur
0
Wandelen
0
Rust
0
Dieren
0
Bevolking
0
Weer en klimaat
0
Totale beleving
0
1
2
3
Wordt niet getoond op de site
Onontdekte plekjes en leuke aanbiedingen voor overnachtingen en vakanties in de natuur!